Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~
To było OB ? Oh, Tegax, Tegax ... Ty się nigdy nie zmienisz chyba, od zawsze na zawsze lamusem. : ( Przykro.
Btw, Ty teraz znów Tegaxem grasz ? Jeżeli tak, to radzę absolutnie wszystkim zmieniać passy (nie wiadomo jak by mógł je dorwać, ale na wszelki ...) i sprawdzić pięć razy kto ma inva do domku ... -.-'
Pozdrawiam ...
|
Wiesz lamusie że dzieki twym postom na tym forum z łatwością moge pozyskac twoj adres IP a wtedy lipa cienka ; ) i czym kolwiek bys nie gral bedzie to cos moje obiecuje Ci : ) Jesli zaraz ktos bedzie mi pisal ze jest to niemozliwe niech sie zamknie i chodz troszke zainteresuje sie jezykami programowan lub sama informatyka,osobiscie studiuje Infe i wiele potrafie ; ) A forum tibi.pl jest dziurawe jak sito do piachu i jesli myslicie ze jest ono bezpieczne to sie mylicie , co ja bede mowil w niedziele sie przekonacie jaki suprise nastapi na azura wsrod wanted ; )
Nie gram tegaxem a passow niech nie zmieniaja bo jesli mi sie zachce poswiecic pare godzin babrania sie to zdobede kazde passki w sposob dosyc logiczny.
A jesli chodzi o zamykanie drzwi to wiesz ekhmm.... jesli daja invy czyli daja mi jednoznacznie do zrozumienia ze mam sie czuc jak w domu wiec sie tak czulem, tu dragowi skroilem 3kk,malemu kolejne 2kk, piniusiowi jakies grosze i sie nazbieralo na porzadne ksiazki na studia oraz sprzet

widzisz inni by zainwestowali w niezliczone bp manasow i run ja zainwestowalem w przyszlosc
PS. b mozliwe ze sa bledy wiec nie plakac mi ze jestem analfabeta bo jestem bardziej wyksztalconym czlowiekiem od 99% ludzi na tym forum. prosta rachunkowosc 50% piszacych to matoły z wanted czyli 50% to dzieci ponizej 17 lat, kolejne 49% ludzi piszacych to ludzie w wieku 18+ etc czyli 49% ludzi po szkole zawodowej,gimnazjum,podstawowce,przedszkolu,żłobku .
Pozdro dla starych członków DOF : ) za panowania "tegaxa" hiehiehi : D
Mam nadzieje ze Punishers i Dof wygraja tę wojne bo ta monotomnosc logowania sie na azure i slyszenia tekstow od baytera ze mam mu zaplacic 100k szybcije niz on zdejmie beret ze swego addonu mnie rozbraja

idiotow na swiecie nigdy nie braknie lecz wirtualnych pantonimów pokroju Minavanda jest wciaz zamało (duzo robi mało mówi ,respect dla niego i jego ekipy)