Zobacz pojedynczy post
stary 02-10-2007, 15:12   #36
tikues
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 09 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysiek033 Pokaż post
Ok, w ktorym miejscu cie "ocenialem" cipeuszu? Zadalem proste pytanie, dlaczego macie problem do tych co zostali na Beryli. Ty natomiast wypociles sie, wypisujac przerozne rzeczy omijajac glowny watek tego mojego temetu.

And again: Wyzywacie ludzi od noobow itp. Jak juz powiedzialem, wiele z nich bylo waszymi kolegami przez dlugi okres a teraz sie nagle "znobili" tak bardzo ze zasluguja tylko na wyzwiska. Tyle narazie moj ty masta sroc'ererku.

Edit:

A co do "ucieczki" to zbierzmy fakty. Gdzie grasz? Na thori. Co zostalo po tobie na Beryli? Nic, moze nieswiezy odor i tyle. Takie zjawisko sie nazywa UCIECZKA. Jednakze, skoro boisz sie tak tego slowa, powiem to inaczej. Zrobiles to co robia szczury gdy okręt tonie.

A tak wogole to masz strasznie wysokie mniemanie o sobie. Pall Xito nigdy nie byl zadnym hero ani nic z tych rzeczy. Zwykly pionek, tak ze nie przypisuj sobie za duzo jakis zaslug.

Pare slow o tobie dla polepszenia humoru: Juz jestes pochloniety przez ta gre do tego stopia ze robisz sobie rl life w grze. Zobaczyles ze Kaczynscy rzadza w rl polsce to musiales poszukac podobnego przywodcy w grze. Akurat tak sie zlozylo ze nawinal sie kaczor daffy, i sie przykleiles do niego, a on ma cie w tylku. Get some life MR.NoTengoRlVita
Eee masta, daj swoje name z Berylii blz. Mowisz ze ja bylem pion? A kim Ty byles co? Przedstaw sie kozaku.Jak napisalem to nie ja ucieklem cymbale, tylko gipo i kilku polakow, ja zostalem do konca i organizowalem masslogi, nie Ci ktorzy dalej teraz graja , tylko ja i kilka osob ktorym sie chcialo.Co Ty pokazales psie?Nic.
Pochwal sie co Ty zrobiles dla Berylii to pogadamy

Kogo wyzywam od noobów? Kogo wyzywam od noobow kto teraz gra na Berylii?
Zbastuj pizdo bo gowno wiesz.A co do mojego rl life, zdzwilbys sie jak bardzo sie mylisz xD! Boshhh

PS. Czekam az zdobedziesz sie na odwage NAPISAC NAME Z BERYLII.
tikues jest offline   Odpowiedz z Cytatem