Zobacz pojedynczy post
stary 02-10-2007, 16:58   #25
r4mz3s
Użytkownik Forum

r4mz3s's Avatar

Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Płock

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
r4mz3s ma numer GG 5949543
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darkneress Pokaż post
Boże weź nie słuchaj ich , bo nie mają pojęcia o tym .
SD legenda tak jak kolega wyżej powiedział , m lev u palka po uptade w góle prawie nie jest już przydatny taki jak masz na 40 jest jak najbardziej ok , w ogóle go nie trenuj , z levelem sam urośnie . Po tym uptade zrobiłem sobie palka ma on 20 dni i 40 lev 12 m lev 68/43 i m lev wogóle mi się nie przydaje dragi cisne sobie jak chce bez dużego waste ( troszke manasów ) , a i co do tego , że sd palka na wojnie sie przydaje to chyba kawał ma być ? Kiedyś m lev u palka ćwiczyło się tylko na SD i większe hity od tej runy , a teraz po co ? Pal i jego sd na wojnie to śmiech na sali ; ) takie jest moje zdanie teraz można srać na m lev paladyna i tyle .
@DOWN
Powiem ci tyle , że level jest ważniejszy niż m lev u palka ( teraz ) wyższy level : więcej expowisk , szybszy exp , bardziej się ciebie boją takie 40 + xD , a na m lev zawsze jest czas a , jeżeli chodzi o uhanie to wiesz .. pare punkcikow życia w tą czy w tą .. zresztą napewno np. na dragach nie będziesz używał uhów , a nawet e vity tylko sama e-gran , a jak ja mówie na swoim przykładzie mam takie małe waste na dragach na takim lev to na wyższym .. Dobra rada dla ciebie exp , exp , exp olej m lev ; )
Nie olej mlv tylko warto go trenic, idz poskiluj i mlv sam wskoczy, bo czym wyzszy mlv to masz mniejsze waste bo gran i vita lepiej lecza i uhy wiecej hp przywracaja wiec nie wiem czy tak warto go olewac
r4mz3s jest offline   Odpowiedz z Cytatem