Zobacz pojedynczy post
stary 02-10-2007, 21:28   #31
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@ Pokaż post
Taki argument z slow czlowieka moralnie gorszego odemnie poprostu do mnie nie trafia... To tak jakby przecietnego czlowieka pouczal kradnacy zlodziej.
A dlaczego nie moge zrobic tylko jednego? Poniewaz wszysktkim nalezy sie to samo? Moze i tak, ale kazdy ma swoja dzialke oraz ograniczenia zwiazane z dzialalnoscia. Poprostu nie chce calego zycia tracic na sprawiedliwosc, bo zawsze zdarza sie komus jej wykroczenie. Pomimo to powinnismy wszyscy dla niej kawelek oddac tak jak np. ekolodzy broniacy nature czy nawet odwokat byleby nie doprowadzic do jeszcze gorszej sytuacji.
Reported, za obrażanie innych userów, zobaczymy co na to modki...
Proszę, wybacz mi, że jestem egocentrykiem kierującym się zasadą Carpe Diem... Taki już jest mój światopogląd, że zlewają mnie sprawy jakie dzieją się na antypodach a śmierć dla mnie jest naturalną koleją życia, taki już jestem, że nie płakałem po WtC, po Tsunami a tym bardziej nie będę płakał za pieskami... A co do gorszości moralnej - nie tobie ani mnie sądzić kto jest lepszy... a jeżeli uważasz, że masz prawo sądzić moją moralność i nazywać mnie "gorszym" to kwalifikujesz się do grupy którą sam nazwałeś: "Wszyscy najmadrzejsi jebani, mysla chyba, ze sa wybrancami"

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem