Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2007, 12:32   #11
Sir Dark Archeon
Użytkownik Forum

Sir Dark Archeon's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
Sir Dark Archeon ma numer GG 8764136
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paczu Pokaż post
omg, wciskanie hot keyów i automatyczna zmiana ssa i myśli, że zrobił arene. żal mi ciebie i jeszcze się chwalisz na forum jakbyś był jakiś pro -.-

P.S.

i jeszcze jedno, żeby było nie gratuluje ci wykonania areny, lepiej by było jakbyś zaliczył deda .
Hail!

Hua hua... po co ded - ban dla tego pana prosze. To znacznie lepsze - miesiac w plecy, wyrzucenie z tutorstwa i wpis do cryminala. Zal mi takich. Senior tutor ktory powinien pomagac i dawac przyklad uczciwosci tibijskiej spolecznosci sam oszukuje. Na dodatek wykazuje sie dalece idacym lekcewazeniem i zasad tibi i nas samych - wmawianie ze nie uzywa bota kiedy wszyscy widza co innego to wyraz skrajnego braku szacunku dla tych co ten film ogladaja i komentuja.
Swoja droga - jesli faktem ma 17 lat to zaiste sie uczy - liceum/technikum - lub 3 gim jesli je x razy powtarza - to uczac sie codzien jak moze grac po 9-12h dziennie w tibie? Kiedy spi? Kiedy jest w szkole? Kiedy rl life?
Mnie sie wydaje ze albo wagary, albo no rl life, albo sharer albo wszystko naraz.... .

Dam ci rade Soulmann - zajmij sie nauka a nie tibia - to zdrowsze zapewniam cie o tym. A i nie rob wiecej z siebie posmiewiska , a z nas idiotow.

EOT

Ciao