Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2007, 13:05   #48
Angel of Death
Użytkownik Forum

Angel of Death's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smetana Pokaż post
Lol jaką sławę? Kwaśniewski lizał rusko-germańskie anusy do obrzydliwości. TO nie był MÓJ prezydent. Jeśli Kaczyńscy mają jakąś zaletę, to dla mnie na pewno jest to polityka zagraniczna. I kij mnie to obchodzi, że ktośtam w hitlerkraju pisze o nich jak o burakach. Trudno by pisał o nich dobrze, skoro nie dbają o jego interesy. A kwasa chwalą bo nie zadbał o bezpieczeństwo energetyczne Polski i teraz niemcy robią sobie z rosją rury omijające nasz kraj . Kwachu to zdrajca a wypowiedź w germańskiej prasie tylko to potwierdza. No ale nasz były członek PZPRu ma opaloną twarzyczkę, uśmiecha się i fajnie kołysze jak jest najebany, więc głosujcie debile na niego.
Głosujcie debile na PiS. Tyle mam do powiedzenia na ten temat. Tak jestem mega evul antykacz0rs madafaka!
Kolejna wygrana PiSu oznaczać będzie kolejne 2 lata kłótni i premiera który obraża ludzi. Numerów o odrzuceniu dnia przeciw karze śmierci nie będę komentował, Kaczor ma swoje zdanie tyle że większość narodu w tym momencie jest przeciw karze śmierci. Oszałamiający postęp w organizacji Euro 2012 też widać ... jak premier z wizytą przyjedzie gdzieś ;o
Ogólnie nie chce mi się o tym szambie co perfumerią jest również nazywane więcej pisać...