Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smetana
Lol jaką sławę? Kwaśniewski lizał rusko-germańskie anusy do obrzydliwości. TO nie był MÓJ prezydent. Jeśli Kaczyńscy mają jakąś zaletę, to dla mnie na pewno jest to polityka zagraniczna. I kij mnie to obchodzi, że ktośtam w hitlerkraju pisze o nich jak o burakach. Trudno by pisał o nich dobrze, skoro nie dbają o jego interesy. A kwasa chwalą bo nie zadbał o bezpieczeństwo energetyczne Polski i teraz niemcy robią sobie z rosją rury omijające nasz kraj  . Kwachu to zdrajca a wypowiedź w germańskiej prasie tylko to potwierdza. No ale nasz były członek PZPRu ma opaloną twarzyczkę, uśmiecha się i fajnie kołysze jak jest najebany, więc głosujcie debile na niego.
|
Głosujcie debile na PiS. Tyle mam do powiedzenia na ten temat. Tak jestem mega evul antykacz0rs madafaka!
Kolejna wygrana PiSu oznaczać będzie kolejne 2 lata kłótni i premiera który obraża ludzi. Numerów o odrzuceniu dnia przeciw karze śmierci nie będę komentował, Kaczor ma swoje zdanie tyle że większość narodu w tym momencie jest przeciw karze śmierci. Oszałamiający postęp w organizacji Euro 2012 też widać ... jak premier z wizytą przyjedzie gdzieś ;o
Ogólnie nie chce mi się o tym szambie co perfumerią jest również nazywane więcej pisać...