Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Korektor
Do wszystkich, którzy myślą, że z nas się śmieją:
-Na Węgrzech premier został nagrany jak przyznał się do zmieniania wyników postępu gospodarczego itp.
(,...... tu było wiele innych ale skróciłam wiadomość ;P)
-Ruscy w ramach "pomocy" zrzucali jedzenie i amunicję bez spadochronów, przez co nie nadawały się do użycia,
I gdzie nam do takich rzeczy? Czy w tle tych punktów (niektórych z ogromnej ilości możliwych) na prawdę taki Giertych z OH-LEY-KNEE-CHUCK'iem na prawdę są aż tacy ośmieszani? Nie jesteśmy w centrum świata, opamiętajcie się. Nikt się z nas nie śmieje, to nasz chory wymysł.
|
Większość jest straszna a nie śmieszna.
Nie rozumiem tylko jednego.
Dlaczego Kaczyński jest taki kól , jeśli robi to co wszyscy inni, a tylko dodatkowo sie z niego śmieją.
Nie lepszy by był ktoś kto nawet robi tylko samo co inni, ale nie sieje przypału za granicą?
@EDIT.
Rozmawiamy o Europie a ty nas porównujesz do Azji, chłopie!. Tam , to nawet pewnie nie wiedzą że taka Polska istnieje. Jedyne co możliwe że wiedzą, to że JP II był polakiem...
Poza tym, nie wiem o co ci chodziło z tym jedzeniem kamieni, ale o ile wiem, gorzej niż w Korei Południowej dzieje sie W Korei Północnej. Poczytaj Wikipedie.