Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2007, 16:12   #15
Soulmann
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Soulmann
Domyślny

Ok, to jedziemy po kolei

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon Pokaż post
Hail!
Wow to jestes supermenem.
Nie da sie zakladac ani ringow ani amuletow z uzyciem hot keyow.
(...)
Nie zakładałem ani ringów, ani amuletów z użyciem hotów. Miałem gotową myszkę z wybranym SSA nakierowanym nad szyją, z boku myszki mam natomiast przyciski odpowiadające z klawiaturowe F1 i F2, pod F1 miałem SD, pod F2 sio. Drugą ręką jechałem po strzałkach. Zajarzyłeś, czy może przeliterować?

BTW, znów się spotykamy. Większość postów mojego autorstwa, które widzisz, musisz skomentować. Jeśli się nie mylę, to zaczęło się od marudzenia w temacie z filmem, na którym expiłem mając rate 135k/h - tam z kolei czepiałeś się mojego mlvl. Jeśli masz kompleksy na punkcie mojej osoby, to radzę pójść do weterynarza, może coś poradzi.

A tak, oto i drugi post tego samego pana:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon Pokaż post
Hail!

Hua hua... po co ded - ban dla tego pana prosze. To znacznie lepsze - miesiac w plecy, wyrzucenie z tutorstwa i wpis do cryminala. Zal mi takich. Senior tutor ktory powinien pomagac i dawac przyklad uczciwosci tibijskiej spolecznosci sam oszukuje. Na dodatek wykazuje sie dalece idacym lekcewazeniem i zasad tibi i nas samych - wmawianie ze nie uzywa bota kiedy wszyscy widza co innego to wyraz skrajnego braku szacunku dla tych co ten film ogladaja i komentuja.
Swoja droga - jesli faktem ma 17 lat to zaiste sie uczy - liceum/technikum - lub 3 gim jesli je x razy powtarza - to uczac sie codzien jak moze grac po 9-12h dziennie w tibie? Kiedy spi? Kiedy jest w szkole? Kiedy rl life?
Mnie sie wydaje ze albo wagary, albo no rl life, albo sharer albo wszystko naraz.... .

Dam ci rade Soulmann - zajmij sie nauka a nie tibia - to zdrowsze zapewniam cie o tym. A i nie rob wiecej z siebie posmiewiska , a z nas idiotow.

EOT

Ciao
Pierwsza sprawa - idioty z Ciebie robić JUŻ nie trzeba, z całym szacunkiem dla reszty forumowiczów. I jestem wzruszony Twoją troską o moją szkołę. Niemniej - nie narzekam, dziękuję.

Druga sprawa:

7h 45m
9h 45m
9h 30m

Gdzie widzisz tu 12h dziennie? 10+ robię tylko w weekendy. I już spieszę z tłumaczeniem.

W nawiasie ( <- tak wygląda 'otwarcie' nawiasu, panie Dark Archeon, a tak zamknięcie -> ) podaję, ile godzin jestem online.

Powrót ze szkoły: 14-16 (0)
Włączenie kompa i jakiś exp/handelek/rozmowy ze znajomymi/udzielanie się na help-channelu&Game-Chat&Rl-Chat/przeglądanie różnych for: 14/16-16/18 (2h)
Zajęcie się lekcjami/nauką (zważywszy, że jestem w jednej z lepszych szkół w regionie, na dodatek o profilu mat-fiz - trochę to trwa, niemniej ucząc się mogę zaglądnąć na tą tibię co kilka[naście] minut, machnąć runkę, ewentualnie komuś odpowiedzieć): 16/18 - 20/22 (6h)
Przeglądanie stronek, czytanie pierdół typu bash, ponowne zaglądanie po forach, ew. exp w tibii (wszystko połączone z robieniem mlvl, którego chyba ktoś mi tu zazdrości): 20/22-01 (8-10h).

Tajemnica wyjaśniona? Jeśli dalej nie możesz zrozumieć, to polecam jednak zwrócić się do tego weterynarza.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paczu Pokaż post
omg, wciskanie hot keyów i automatyczna zmiana ssa i myśli, że zrobił arene. żal mi ciebie i jeszcze się chwalisz na forum jakbyś był jakiś pro -.-

P.S.

i jeszcze jedno, żeby było nie gratuluje ci wykonania areny, lepiej by było jakbyś zaliczył deda .
Ja tego filmu nie zamieszczałem na forum, jeśli jeszcze nie zdążyłeś zauważyć.

I dziękuję za życzenia, płynące jak mam nadzieję z głębi serca. Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że ewentualnym deadem bym się nie przejął, byłem na to gotów wybierając się na arenę.

Jeśli kogoś jeszcze nie przekonałem - trudno. Ja wiem swoje, Wy możecie sądzić swoje, sprzeczać się niemniej nie zamierzam. Myślcie jak chcecie.

Pozdro!
Soulmann jest offline   Odpowiedz z Cytatem