Heh
Skoro cie to nie obchodzi to po co sie tu wszystkim tlumaczysz i usilnie probujesz udowodnic ze to ty masz racje a nie inni.
I czemu innych obrazasz - nie widze potrzeby by ktokolwiek mial sie tu wybierac do weterynarza.
A argumentowanie w taki sposob tylko swiadczy o braku kultury.
Nie stety dla ciebie musze stwierdzic ze nie zazdroszcze ci twojego mlvl jak to sugerujesz, bo mi on kompletnie wisi i powiewa. I to nie ja mam kompleksy tylko ty... . Nie ja szpanuje na filmie z ghazbarnem na candi w HOTA i djin bladem w lapie - po co rar drutowi przy zabijaniu bossa?- chyba tylko po to by sie nim przed ludzmi popisac... .
Ach - zebys nie pisal ze ci zazdroszcze - moj HOTA i djin blade leza w domku jak i kilka innych rarkow.
Co do godzin online - 9h dzien w dzien w tibi to i tak toksyczna dawka - wczesniej siedziales wiecej - szkoda ze strona pskonejotta pokazuje dokladniej tylko ostatni tydzien.. ale coz zawsze sie wykpisz...
YOURS LIFE - YOURS BUSSINES robisz co chcesz....
A co do zmiany ringow ammy itd - nie napisalem ze zmieniasz je hotami - czytaj ze zrozumieniem - chyab od tak wyedukowanego i pilnego ucznia tyle moge wymagac wkoncu to szkola srednia - napisalem ze sie NIE DA wiec mnie zastanawialo jakim cudem w takim tempie je zmieniasz. Nawet jesli masz cudowna myszke z klawiszami odpowiadajacymi f1 f2 - nie wytlumaczysz jakim cudem jednoczesnie zmieniales i ss i might ringi a na 3 ostatnich mobach zmianiales obie rzeczy niemal rownoczesnie - pomijajac fakt przytoczony przez jednego z komentatorow dotyczacy ostatniego moba i zmian ss i ringa... .
wiem
Wiem - zaraz cos wymyslisz i odpiszesz.
I chodz nikt ci niczego nie udowodni... to kazdy kto film ogladal bedzie wyciagal swoje wlasne wnioski.
Jest taka regola i powiedzonko "okham's razor" - ze najprostrza interpretacja i rozwiazanie jest najczesciej sluszne... Uzywanie bota czy super umiejetnosci, super zgranie i wielofunkcyjna myszka i zapewno cos tam jeszcze...
Czytelnicy posta sami to ocenia
Ah... i na koniec - komentuje wiele postow - nie moja wina ze trafiaja sie tez i twoje lub ciebie dotyczace. Lubie je komentowac bo bawi mnie to w jaki sposob na nie odpisujesz i z jakim zacietrzewieniem sie wiecznie tlumaczysz... .
Pozdro for all