Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysiek033
Ale ty tiques glupi jestes. Nie umiesz zdania zklecic bez obrazania ludzi. Widze ze Kaczor Daffy zmusil cie zebys zdepozytowal rozum u niego zanim mogles zostac jego przydupnikiem. Chlopak poprostu nie lubi miec madrzejszych ludzi od niego w poblizu. Za duzo masz dumy i wyobrazni, widzisz rzeczy w inny sposob niz inni je widza, z tym ze problem w tym ze zawsze na twoja korzysc wszystko widzisz.
Ok, chyba trzeba zakonczyc ta dyskusie bo to do niczego nie prowadzi. Wiekszosc thorian jest poprostu zbyt dziecinna/glupia zeby powaznie mozna bylo cos pokonwersowac.
|
Krzyś! Ja jestem glupi? Jezeli Cie nie wychowali, powinines sie przedstawic tak jak pisze Jeect

...Daj swoje name, tylko tego od Ciebie chce
A co do tego ze jestem taki i taki.Zastanow sie co piszesz, popytaj osob ktore
byly ze mna na vent, ktore mnie znaly, ktore ze mna graly ale zostali na Berylii
A zostali tam tylko dlatego bo nie zrobili lepszych charów gdzie indziej (ja zrobilem to po co mam wracac?)...Nie daje mi spokoju Twoja głupota, glupota ludzi ktorzy mowia ze ucieklem...Zapamietaj pionku jedna rzecz, napisze CI to kazdy kto zostal do konca:
-Robilismy mass-logi, mimo tego ze gipo i część polakow poszla na Elysie, mimo ze Daffy-lider wyjechal, robilismy co sie dalo jak kh bylo nieaktywne.Zaczeli byc active , co moglismy zrobic w 10 osob? Sry, odpusc sobie plebsie bo nie udaje Ci sie mnie obrazic tudzież zblaznic, jestem pewien ze wiekszosc osob ktore to czytaja smieja sie z Ciebie, bo nawet nie masz ODWAGI NAPISAC SWOJEGO NAME.