Cytuj:
Oryginalnie napisane przez x86rush
...ależ Cię zabolała ta końcówka. Niestety moim zdaniem popierasz brozyna bezmyślnie we wszystkim co robi, tylko dlatego że to Twój kolega. Wiesz co? To nie jest lojalność, tylko ślepe uwielbienie. Rozumiem, że nic rażącego w zachowaniu brozyna nie widzisz. OK Twoja sprawa. Brozyn mówił że chciał pozostać neutralny i nie chciał podobno pchać się do tej wojny ale polacy go nękali, więc postanowił przyłączyć się do catsów. To by było tyle tytułem tej fascynującej opowieści o losach bohaterskiego brozyna. Jednak dziwi mnie to, że nie przeszkadza mu, że za kamratów ma wypaczonych rasistów jak Squidster, Drotter itp. Oczywiście mam nadzieję, że jesteś na tyle oświecony za jakiego się uważasz i wiesz o noobcharach catsów i o tym jak oni się zachowują w stosunku do polaków. (fajnie być prześladowanym tylko za to, że jesteś polakiem no nie ?) Nie chcę już komentować układania swastyki w Svargondzie i wykrzykiwania antysemickich haseł przez nowych kamratów brozyna, bo moim zdaniem zachowanie to jest infantylne i żałosne.Jeżeli Twój tak zwany przyjaciel popiera takich ludzi wstępując do ich gildii i walcząc po ich stronie, to świadczy tylko o nim. Szczerze mówiąc, to nie sądzę że jest z nimi dla ideałów. Oczywiście do POTN nikt również nie kazał mu się przyłączać, jeżeli jak mówi "nie ma tam kolegów".
|
Według mnie nie ma narodowości w Tibii <szkoda, że jest nas mało... swe rox, pl rox...>. Z racji powodu do wojny to przyznaje PotN rację, to co zrobili na PoI było... n/c. Pandoria jest takim światem, gdzie najpierw sobie najsilniejsi pomagają, by wykopać nowych, jakby ich nazwać, pretendentów do korony

<np. Glamour>. Po czym następuje kopniak i w większości polska załoga dostaje po nosie, bo Glamour się do nich przyłącza... <szczerze mówiąc trochę tego nie czaje, ale cóż...>. Trzeba sobie radzić, btw. czemu Nilostan/Tie nigdy praktycznie nie miał u nich przypału, szacunek? Większość Polaków nie potrafi go zdobyć... Co do sytuacji Brozyna, to PotN nie okazało się wcale lepsze wyzywając go i jego rodzine, ale to tak jak w sytuacji Aristocats, nie są wszyscy tylko poszczególne pionki... A co do wielbienia Brozyna, nie dzięki, nie dzisiaj

Menda nawet przyjechać nie chce

<Brozyn xP>, ale fakt faktem to mój kumpel i staram się dementować różne plotki.
Cytuj:
Ten tekst mnie rozbroił. ... a co ? dla niektórych jesteś uber-człowiekiem ? fanklub masz jakiś ? mogę się zapisać ?
|
Haha xD, to juz musisz sam załatwić, znaleźć odpowiednie osoby, przejść wstępny egzamin i wtedy się zobaczy xP.
To się rozpisałem...