Poprawki naniesione
Cytuj:
1) Możnaby całą mapkę zrobić w nowym oknie, bo to przewijanie jej jest beznadziejne.
|
Sprawdziliśmy wiele rozwiązań i to jest najlepsze. Pełne rozmiary mapki strasznie rozwalają stronkę.
Cytuj:
2) Także opisy potworów powinny być pod nią - w nowym oknie - po 2 lub 3 w linijce.
|
Opisy potworów są w spisie potworów do którego masz dostęp po kliknięciu a nazwę potwora z listy. Jesli ci chodzi o szczególowy wykaz ilości, co gdzie i jak to jest to praktycznie nieosiągalne w tej chwili. Aby coś takiego zrobić trzebaby dokładnie zwiecdzić całą mapkę, liczyć i wpisywać co zajęłoby przynajmniej z rok czasu przy ścisłej współpracy kilku osób( w niektóre miejsca nie da się iść samemu). Poza tym było by to zbyt proste. Już myślałem o tym aby jakoś dodatkowo opisać bardziej rozległe i złożone punkty. Co z tego wyjdzie? Nie wiem.
Cytuj:
A mapka jest ql, tylko przydałoby się 'zamalować' na jakiś kolor (pustynny ;P ) czarną dziurę na Darashii. No, i napisać jakie się tam potworki respią.
|
LOL. A niby skąd ma ktoś wiedzieć co się tam respawnuje i czy wogóle coś się teraz respawnuje? ten teren ma narazie tylko kształt.....
Cichy:
Wysłałem info do MatKusa wczoraj aby to naprawił (ja o tym nie zapomniałem tylko zapomniałem otym, że ine wpisałem tego ^.-)