Przeczytalem w jeden dzien do strony 85+ , ale teraz juz musze odpowiedziec.
Stonoga, wykazales sie. Ktos napisal ze "jestesmy bardzo blisko, okolo 60 %".
Ch*a prawda, za przeproszeniem. Mielibysmy 60 gdybysmy wiedzieli przynajmniej gdzie na rooku zaczac. Nie wiemy. Sunrise moze i ma ten swoj lvl, moze jest legenda, i moze tez byc zaawansowanym playerem. To nie znaczy jednak, ze on zna rooka wzdluz i wszerz. Probowalem tam pojsc z 1 lvlem, pomyslalem ze to on bedzie "humble". Nie zadzialalo. Zaden npc nic wiecej mi niechce powiedziec.. Ja jestem w martwym punkcie. Ale z drugiej strony mysle ze zycie na rooku bez sword of fury jest lepsze. Pomyslcie, jak by to bylo na rotach... Copper by nie mial juz zadnej wartosci na danym swiecie, gdyby kilka osob mialo sof.
I jeszcze cos.
Kto powiedzial ze mino mag musi miec cos wspolnego z Sword of Fury ?
I czemu nie da sie nic polozyc na tej wysepce na swordzie/kamieniach. Czemu on czasami znika a ognie sie zmniejszaja ? Czy ten filmik z cialami to tylko OTS ?
Czy ta dziewczynka na K nadal zyje ? Pewnie tak.. A skoro jest elficzka, to czy nie w Ab ? I mysle ze jezeli
Vendrod (albo jakos tak) juz nie pracuje u Obiego, to pewnie nie ma (lub jest mala) szansy na zdobycie Sofa.
I czy nie pomysleliscie ze cos z sofem moze miec
Ghoul ?
I ostatnie, ktore teraz mi przychodzi do glowy. Czy nie myslicie ze Nightmare tylko sobie z nas kpi, mowiac ze "tyle mapy nie odkrytej" , "zle szukamy" itd. ?
To w koncu Nightmare, (ang. Koszmar

) moze on tylko tak mowi, zebysmy ciagle szukali ?
Edit: Jeszcze cos !
Ta dziewczynka na K, ktora w teleporcie zabladzila.. W mino hell mozemy znalesc jej poison arrowsy, i zwykle, wiec chyba Carlin sword tez nalezy do niej .. Wiec mysle ze to ma cos wspolnego z miastem Carlin. Mysle ze ona tych 3 ludzi co po nia przyszli zabila, i z tad ma Carlin sword. Moze oni sie tam zatrzymali w Carlin zeby sie uzbroic, no i mieli carlin sword. ???