Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2007, 09:45   #9
Onionhawk
Użytkownik Forum

Onionhawk's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Nie ma na mapie

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Quinwow
Profesja: Knight
Gildia: Shogunate
Świat: Morgana
Poziom: 40
Skille: 666/666
Poziom mag.: 5
Domyślny

nie orty tylko bledy skladniowe jak juz
ale mam c os lepszego xD :

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uriza_Immortal Pokaż post
Nieweim kto ci uczył polskiego ale zrobiles tyleortografow zemalo z krzesła nie spadlemTu powienien byc przecinek a dari nie moze przestac sie smiac juz od 10 min . pbo po kiego wafla piszesz w cudziysłowiuPisze sie cudzyslowie "do dno, juz, nazwisko Victoria z malej litery chyba chcesz huntrta odniej i sie nie wyliczy po 1 po 2 tylkosie pisze pokolejiPokolei.
czyscimy morgane z noobow to znaczy wywalami nabow jak ty.Po poziomie twojej wypowiedzi mozna wywnioskowac ze cie dzieci w przedszkolu patykami po głowie bily temu taki prostak jestes. Evi gra bo noobow w venore dedalzabijal a myprzeciwstawilismy sie mu z calom mocom Calą mocą naszego teamu. Niedlugo 4 premieranaszego filmu gdziejest pokazane jak podly boski evi uciekał gdziepiepszPieprz rosnie i swiatylo njie dociera i moi towarzyszebroni dedliZabili go pozbawiajac go calego zycia i czaRODZIEJSKIEJ MANY na dachu w thais. Ja to kreciłam to kamera komputerowaprzecinek a kolega przerobil to na fil bo jest rezyserem tfilmow tibijskich i bedzie na tutube i zapraszam do ogladania i niej bedzie to przestroga dla morganskich noobow.cya in game

Na czerwono twoje bledy, na niebiesko fakt iz jestes obojnakiem
CO TO MA BYC...NIEBIESKA SOWA I SLON ZE SKRZYDLAMI...-.- a to 3 t ocos blizej nieokreslonego
Onionhawk jest offline   Odpowiedz z Cytatem