Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _Tegax_
Jakbys nie zauwazyl to cytowalem twoją wypowiedz dzieciaku z niedorozwojem.
Chyba lepiej wyglada to ,ze zdanie jest napisane z malej litery na poczatku ,niz 10 błędów ort ,inter w jednym zdaniu.
Gdybym mial czas i checi znalazlbym bledy w kazdym Twym poscie  np w Twym ostatnim poscie zapomniales przed "matole" przecinka
Wogole z takim poziomem nie udzielaj sie na forum i nie ublizaj po stokroć inteligentniejszym ludzia ;D bardzo mozliwe ,ze nie zrozumiesz mego postu ,ale staralem sie pisac jasno wedlug twojego poziomu ,nawet znakow polskich rzadko kiedy uzylem."arystokrato"
|
Posty na tibia.pl moge pisac jak mi wygodnie nie musze stawiac znakow iterpunkcyjnych.Przyczepiles sie do mojej pisowni tylko dlatego ze jak nazwalem cie zlodziejem to nie wiedziales jak napisac riposte wiec przyczepiles sie do ort.Mowiac ze jestes zlodziejem mialem racje i ty dobrze o tym wiesz panie hiper super wyksztalcony matole.A i jeszcze jedno okresliles mnie mianem dziaciaka z niedorozwojem zapewniam cie ze nim nie jestem i wiem ze ty tez nie.Nazywajac mnie tak to wlasnie ty znizyles sie do poziomu podstawowki.Czasem milczenie jest zlotem wiec nie bende komentowal dalej twoich postow chyba ze bardzo mnie obrazisz.