Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jeffray
Noobem jestes ze zamiesciles ten film na ktorym ewidentnie uzywasz bota. Typ w jednej sec zaklada ssa, m ringa jeszcze do tego wali sd  Moge sie zalozyc ze ta sama arene ktora robiles nie uda ci sie drugi raz zrobic bez pomocy bota 
|
Znajdź mi taki moment na filmie, w którym robię wszystko naraz. Jest to niemożliwe z przyczyn technicznych - klient tibii przyjmuje tylko jedno polecenie naraz, widać to doskonale gdy np. chcesz zdjąć jakiś element equ (np soft bootsy) i zrobić krok do przodu w jednym momencie.
Ja swoje, a Wy dalej swoje. Jakbyście raczyli pomyśleć logicznie, to zrozumielibyście, że nie ma powodu, żebym musiał się obawiać ewentualnego przyznania się do używania bota. Bana nie dostanę, bo ani filmy, ani ss'y, ani posty na forach innych niż te na tibia.com nie mogą być traktowane jako dowód, więc po co? Na reputacji u osób, które na siłę starają się popsuć moją opinię wcale mi nie zależy, więc może jakieś inne powody? Ja takowych nie dostrzegam, i jakbyście raczyli trochę pomyśleć, to może by do Was dotarło, że ewentualne kłamstwa z mojej strony byłyby tu bezcelowe.
No ale cóż, Polak wie lepiej. Jeśli ktoś robi coś lepiej od niego to automatycznie oznacza, że musi używać do tego jakichś 'czitów'.
Nim zaczniecie kogoś osądzać, zacznijcie od siebie, a jeśli okaże się, że jesteście naprawdę czyści - polecam pierw pomyśleć 300 razy, czy aby na pewno osoba, którą zamierzacie oczernić, w 100% sobie na to zasłużyła.
Dodam jeszcze, że polecam myszkę Logitech MX1000. Jeśli ktoś z forumowiczów ją posiada, to zapewne zrozumie jak mogłem na arenie być tak szybki.
@Sir Dark Archeon
Tak przyczepiasz się mojego statusu senior tutora, tymczasem w Twoim forumowym profilu dostrzegłem takie coś:
To nadal aktualne, że tak zapytam? = ) Chyba nie bardzo, bo ktoś posiadający criminal record (tak, mówię o Twoim namelocku) nie bardzo może być tutorem. Czyżby strata pozycji aż tak bolała, że teraz próbujesz wszystkim wmówić, iż na nią nie zasługują? Nie wiem, nie wnikam, w przeciwieństwie do Ciebie i kilku innych osób bez niezbitych dowodów nikogo nie oczerniam.
Pozdrawiam.