Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soulmann
Znajdź mi taki moment na filmie, w którym robię wszystko naraz. Jest to niemożliwe z przyczyn technicznych - klient tibii przyjmuje tylko jedno polecenie naraz, widać to doskonale gdy np. chcesz zdjąć jakiś element equ (np soft bootsy) i zrobić krok do przodu w jednym momencie.
Ja swoje, a Wy dalej swoje. Jakbyście raczyli pomyśleć logicznie, to zrozumielibyście, że nie ma powodu, żebym musiał się obawiać ewentualnego przyznania się do używania bota. Bana nie dostanę, bo ani filmy, ani ss'y, ani posty na forach innych niż te na tibia.com nie mogą być traktowane jako dowód, więc po co? Na reputacji u osób, które na siłę starają się popsuć moją opinię wcale mi nie zależy, więc może jakieś inne powody? Ja takowych nie dostrzegam, i jakbyście raczyli trochę pomyśleć, to może by do Was dotarło, że ewentualne kłamstwa z mojej strony byłyby tu bezcelowe.
No ale cóż, Polak wie lepiej. Jeśli ktoś robi coś lepiej od niego to automatycznie oznacza, że musi używać do tego jakichś 'czitów'.
Nim zaczniecie kogoś osądzać, zacznijcie od siebie, a jeśli okaże się, że jesteście naprawdę czyści - polecam pierw pomyśleć 300 razy, czy aby na pewno osoba, którą zamierzacie oczernić, w 100% sobie na to zasłużyła.
Dodam jeszcze, że polecam myszkę Logitech MX1000. Jeśli ktoś z forumowiczów ją posiada, to zapewne zrozumie jak mogłem na arenie być tak szybki.
@Sir Dark Archeon
Tak przyczepiasz się mojego statusu senior tutora, tymczasem w Twoim forumowym profilu dostrzegłem takie coś:
To nadal aktualne, że tak zapytam? = ) Chyba nie bardzo, bo ktoś posiadający criminal record (tak, mówię o Twoim namelocku) nie bardzo może być tutorem. Czyżby strata pozycji aż tak bolała, że teraz próbujesz wszystkim wmówić, iż na nią nie zasługują? Nie wiem, nie wnikam, w przeciwieństwie do Ciebie i kilku innych osób bez niezbitych dowodów nikogo nie oczerniam.
Pozdrawiam.
|
Haha...
No wiec poczytalem sobie cos o twojej super myszce.. No i niestety .. . Nadal nie widze mozliwosci bys majac taka myszke zrobil to co widac na filmie.
Wyraznie na filmie widac jak niejednokrotnie zamieniales "automatycznie" ringi i ssa. Ciekawi mnie jakim cudem udalo ci sie z taka regularnoscia te ssa zamieniac i mringi. Za kazdym razem po zniknieciu starego ssa czy m ringa nowy sie pojawial w czasie duzo krotszym od sekundy. Co wiecej - przynajmniej 3x widac jak w krotkim odstepie czasu po sobie zamieniasz ssa i m ringa - skoro twierdzisz ze zakladales kolejne ssa myszka majac kursor przygotowany znowym ssa na miejsce starego, to oswiec mnie skad wiedziales ze mring sie wlasnie konczy i to m ringa mussiz zalozyc a nie ssa?
Zaraz mi powiesz ze zliczales kazde hity - i wpamieci liczyles ile ladunkow pozostawalo na ssa i na m ringu - gratuluje ciekaw jestem jakim cudem to robiles jak moby comba bily i nie ma prawie szans policzyc ile hitow sie dostalo.
Co wiecej - na koncu po zabiciu obliveratora zmeiniles ssa - po co? Co wiecej - przed wyjsciem z komnaty po zabiciu ostatniego moba byles dalej "podpalony" mring ci sie skonczyl i bot ci automatycznie zmienil go na nowego.
Chlopcze - jestes zalosny. Jakc chesz klamac i wciskac komus swoje bajki - postaraj sie bardziej. Twoje wyjasnienia i tlumaczenia nie trzymaja sie kupy. Klamac tez trzeba umiec.
A co do tutora - owszem juz nim nie jestem za sprawa namelocka ktorego mi moi "kochani przyjaciele" zalatwili. Nie wiem tylko co to ma do tego ze ty oszukujesz. Ja za swoj blad zaplacilem - nie wiem czemu ty sie zapierasz i probujesz sie wykpic z oczywistej sprawy. Poza tym nie zarzucam ci nieprawdy w kwesti tego czy jestes czy nie jestes tutorem tylko tego ze jako takowy lamiesz zasady gry ktorych zobowiazales sie bronic.
A co do bana - coz niestety racja z powodu takich a nie innych przepisow nikt ci nic nie udowodni. Tobie i podobnym oszustom... . Nikt cie nie ukaze - doskonale o tym wiesz , bo inaczej bys nie zamieszczal filmu gdzie widac wyraznie ze uzywasz bota. Nie mniej ci co ten film ogladali sami widzieli i sami ocenili. Skoro nie da sie ukarac botera, to mozna go pietnowac.
Konczac ten przeciagajacy sie watek - zdanie prywatnej refleksji na twoj temat.
Na poczatku nic do ciebie nie mialem, kazdy gra jak lubi i w jaki sposob lubi i rozwija umiejetnosci postaci wedle swego upodobania. Nie zgadzalismy sie od poczatku - tak bywa. Nie mniej bylem wobec ciebie neutralny.
Ale po tym filmie i po tym jak tu w zywe oczy klamiesz straciles u mnie caly szacunek - jak to ktos wyzej napisal - jestes nobem.
Zal..