Pasjak Po***ie.....zaczynamy......Po 1 Nie Komar poznal pierwszy Rheakitha Tylko ja......jak nie wiezysz spytaj sie Zimna ja Zostalem wciagniety w ta ***ana afere.....No MArcin z tym znowu sie ujawnia Twoje Klamstwo....
(Gamge)Ten gosc "gadałem" stracil tylko uhy i vs a ty takie brednie gadasz ;] i kto wychodzi na kłamce.......no to sie spytaj Kamilka brata komu sprzedalem eq za rl kase?Vamp shielda ma rafal G-armora i Bohy Bartek......Uhy Aryam...Tylko ze Ty nie wiesz wszystkiego i znowu zmieniasz historie.....Z tym lww ****a nikt z nas nie wiedzial ze to koles a wogule Ty miales tez Postac Seksi Blondi(baba) i ****a do kolesia pisales kiss itp....Co chodzi o domki Do Rheaktiha bylem zaproszony z Komarem na Darashi do Domku i nie ******* ze nie........Do undyna bylem na sekune lub 10 sekund........Ja go poznalem pierwszy ale oczywiscie Ty musiales polizac mu dupe....Od*** sie od mojego mlvl bo patrz ze mam 3 deady przez ***anych (Szwedów)...ale to szczegul.......I Nie od Rybka dostalem postac pierwsza......Robilem inna ale jak to kazdemu na poczatku trudno sie gralo......tak zapomnialem o TWojej Postaci Kie Angelus to byla Twoja pierwsza postac i to byl Pall ,którym waliles w clubach-.-
Do beha juz nic nie mam......mialem przez jakis czas ale teraz nic.......Skonczmy juz ten temat.......ani Ty ani ja Nic tym nie zyskamy ze bedziemy Siebie nawzajem wyklinac.........
Ostatnio edytowany przez Pyro Mat - 11-11-2004 o 09:13.
|