@Xeremon
Nigdy nie wierz w plotki, te nt. Estroza też. Ja również sporo słyszałem na jego temat, jakiś 1% z tego okazał się prawdą.
@sebito2000
Żartował, często siebie nawzajem wyzywamy od boterów, ot taka oznaka lubienia się.
@Sir Dark Archeon
Ewentualnie ten kto jest czysty. Wolałbyś, żebym zignorował wszystkie Twoje zarzuty? Wtedy byś napisał, że po cichu do wszystkiego się przyznaję, tak źle i tak niedobrze. Tłumaczą się Ci, którzy są niewinni, a ludzie nazywający ich głupcami sami nie mają jaj, żeby przeciwstawić się ewentualnym zarzutom im stawianym.
Co do namelocka - raporta sam sobie nie musiałeś wystawiać, niemniej nick wybrałeś sam jak podejrzewam.
Jako (były) tutor powinieneś wiedzieć, iż ranga ta przypisana jest nie do danej postaci, a do danego konta, więc bezzasadne było pisanie kilka postów wyżej, że donieśli na Ciebie 'koledzy' - mógł to zrobić każdy tutor, który założy sobie konto na Twoim serwerze.
Byłbym zapomniał, dziękuję za gratulacje.
Tak, wiem, miałem już nie odpisywać ale tak tknęło mnie, żeby wyjaśnić sprawę Estroza, więc przy okazji ustosunkowałem się do nowych mądrości mojego ulubieńca.
|