Radze Ci udać się na resp Cyklopów. Te potwory może nie są aż tak bardzo kasodajne, ale exp leci miło. W związku z tym że nie jesteś zbyt doświadczonym graczem polecę Ci kilka mniej "hardcorowcyh" respów cyców, nie ma tam możliwości że wyskakuję Ci 5 osobnikowa gromadka ale i tak trzeba uważać .
-Resp na południe od Thais
-Mount Sternum
Polecam też Amazonki i Walkirie.
-Amazon Camp kolo Venore
-Amazon camp koło Carlin i AB
-Amazon Camp II koło Carlin i Ab
Dobrym rozwiązaniem Twoich problemów będą też Torlle i Swamp Trolle. Trolli na całej Tibijskiej mapie jest dużo więc podam Ci tylko dwa ich największe skupiska.
-Trolle pod Ab Jest ich tam na prawdę dużo. Żeby się tam dostać jednak musisz wybulić 50gp na klucz. Kupisz go od NPC znajdującego się w pomieszczeniu na lewo od miejsca które Ci podałem w linku. Taki mały pokoik. Mówsz: Hi > Key > Yes.
-Swap Trolle koło Venore Dokładnie tutaj gdzie Ci pokazałem znajduje Sie wejście do kompleksu jaskiń które zamieszkują Swap Trolle. Kasa i Exp gwarantowane. Żeby tam sie dostać musisz nabyć machete w zwykłym sklepie, posłuży Ci ona do wycinania traw które stoją na przeszkodzie do dziury.
Miejsca które Ci opisałem są dobre, ale maja jedną wadę - siedzi tam dużo ludzi niestety. Ale jak dobrze trafisz to miło poexpisz i trochę zarobisz.
Życzę powodzenia.