Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2007, 00:38   #1558
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Żarówka

powiem tylko jedno : jak ma to byc forum o rl life to prosze zalozcie osobny temat kto ma lepszych kumpli , ladniejsza laske itd to jest temat o obsidii i o wojnie ng i ls Ned ma prawo komentowac ze cos mu siwe nie podoba i boixos ma prawo go jechac za to ze nie walczy tylko potrafi na forum cos robic i pisac .... bo ludzie co maja " 40 " lvl na bocie i potem krzycza ze ng is pa lub ltk " are" pa to nooby i tak mozna ich nazywac ... i panowie wymieniajcie poglody prosze ale jak ludzie nie jak zwierzeta ..... z gimnazjum wszystko ok ale jak mowie jak polak opolaka nie szanuje to kto nas ma kurwaaaa szanowac ???? wyl;uzujcie i prosze argumenty przy swoich wypowiedziach dlaczego tak uwzacie a nie inaczej a nie wszyscy jebnieci poza mna bo ja nie gram mam rl life zajebiste a wszyscy inni to kurwa nooby i maniacy i wala kpucyne przy tibii jak nie pasuje to prosze sie wypowiadac na zal.pl lb sympatia.pl ludzie szanujmy sie i konkrety i argumenty prosze przy dyskusji a nie zze wszyscy inni sa zli tylko ja ok imoi rl kumple

pozdrawiam najebany wuja
Kiroy jest offline