Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2007, 16:08   #36
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

Cytuj:
A, i wtedy do pvp potrzeba było pewnych umiejętności, a nie naciskanie kilku 'hotkejów' na zmianę ...
Dlaczego w takim razie jest masa filmików z PK gdzie słabsi zabijają lepszych? Klawiatury lepsze mają?

Cytuj:
cos co ja bardziej pograzy ( 90% szans znajac CIP )
Pogrąży ją w kierunku 200k aktywnych PACC w jednej chwili?

Cytuj:
Nie moze zrobic Cachero tego zawsze.Bo hity z exori vis po 300 caly czas wchodzą.
Dla mnie klimat sie skonczyl jak zsotaly wprowadzone róźdzki.
O czym Ty piszesz? Nie może od zawsze zabić FE z 280hp bo ma hity po 300?

Cytuj:
Co tu duzo gadac wystarczy spojrzec na opis Cachero na Tibia.com i wiadomo ocb.
A ja słyszałem, że Cachero to ciota, która sika w majtki jak zobaczy demona.
A co było przed upem? 300EK pisze, że mag na 100 lvlu zabija smoka wciągu trzech tur z zyskiem, a on sam w 3 turach to musi się zmieścić swoimi best atakami z waste?
Poza tym, to że 80 knight MOŻE zabić hitem FE nie znaczy, że nie MOŻE też trafić za 20 14x z rzędu.

Cytuj:
dokladnie jak pisali wyzje jak chca miec klimat to po kiego huja wprowadzaja boty do klienta, pozwalaja na spoilery questow i usuwaja outfit bombermana?
Boty zmieniły klimat boterów, którzy już nie mają przewagi nad innymi.
QS jest dla chętnych. Kto chciał QS to i tak z niego korzystał, a nikomu nie udowodnisz, że wchodził na t.org i go za to nie zbanują.
Bomberman... bomberman był zajebisty Uwielbiałem te kwadratowe-jednokolorowe noobki.

Cytuj:
tylko nie wiem po co pisali o tych kafelkach, ja nawet nie wiedziałem że fb na 9kratek bije
350gp w sklepie.
Cytuj:
Bla, bla, bla...
Same pierdoły...
Poza możliwością blokowania innych graczy/mobów to Tibia nie ma nic innowacyjnego. Cała reszta jest naciągana.
Faktycznie. Realna władza nad serverem to mało.

Ostatnio edytowany przez DRoN - 05-10-2007 o 16:31.
DRoN jest offline