Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2007, 21:59   #44
Onori
Użytkownik Forum

Onori's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Najniewdzięczniejszy twór na świecie: człowiek. - C. K. Norwid

Być może się myle, ale chyba czytaliśmy dwa inne teksty - badź ktoś z nas posiada słabe umiejętności czytania ze zrozumieniem. Chciał bym się was drodzy ludzie zapytać, gdzie bowiem CipSoft, zachęca do zakupienia płatnego konta? Być może jestem ślepy, ale ja sam nie widze, nawet bardzo tego chcąc. Dobrze, przyjme nawet waszą teorie, iż jest to tylko i wyłącznie zachęta do kupienie "PACC", nawet nie bardzo pragne tłumaczyć, że to nie wy stworzyliście tą gre - przejde więc do sedna sprawy: wy pragnąc wszystkiego za darmo, nie jesteście jak owi "oni", pragnący wyciągnąc od nich kase? (co prawda nie pójdzie ona w waszą kieszeń, a na strary firmy).
Dobrze, dobrze - coż widocznie wywodzicie się ze starej zasady "dasz im palec a wezmą całą ręke". Zostawie was już w spokoju i ciągłej chęci posiadania - a przejde do kolejnych paru osób, których pozwole sobie zacytować:

Cytuj:
Ci z CIPsoftu tak pięknie opisują tą swoją gre że "ino se przysiadnąć i se włunczyć i se pogroć" .Ciekawe czy zwykłe i pospolite gówno równie dobrze by opisali.
Z Twojego profilu wynika, iż jesteś graczem akrywnym - więc czy aby nie jesteś hipokrytą?

Cytuj:
Rozwaliło mnie to xd.

Takie g*wno tak chwalic hah rzal.br ja bym na ich miejscu porzucił tibię i zrobiłbym nowego mmorpg od 0...
U Ciebie zaś strasznie widoczna jest - ksenofobia, ale zostawie to - załóż własną gre, wtedy pogadamy, dobrze? Kolejny hipokryto.

@down
Co faktu nie zmienia, iż cały czas się logujesz.

Ostatnio edytowany przez Onori - 05-10-2007 o 22:26.
Onori jest offline