Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shyym-ski
Dobra panowie, żeby nie było wątpliwości...
Mam dość ciągłego narzekania na moją robotę, więc pierdolę. Jeśli mnie kumpel grzecznie poprosi to locknę/reportnę kogoś, ale sam Wam na złość już robić nie będę, bo mi się nie chce. Teraz jak wygląda sytuacja:
- Emef ma na głowie locka i 2 reporty które zapewne przerodzą się w locki (chary na 8-10 lev), wszystko zaszło przed pogawędką, wyjaśniliśmy sobie co nieco, jego zostawiam. Miłego wesela 
- Gary, nie traduj, bo Ciebie moi kumple nie lubią, co za tym idzie ja też. Przy następnym banie o ile pamiętam masz mały problem. Będziesz dalej łamał zasady - to ja albo któryś ze znajomych tutorów Ci powie co o tym sądzi w mało subtelny sposób.
- Sola - poza tym że wyzywasz ludzi od noobów, po czym gdy się okazuje że sam dałeś ciała i Ciebie wyzywają masz czelność "huntować" takich delikwentów, nic do Ciebie nie mam. Graj sobie w spokoju, huntuj mnie do woli, dopóki się nie narazisz kumplom jesteś wolny od moich nalotów :> Precyzując, bo widzę że mam do czynienia z istotą ograniczoną - CS nie patrzy na level. Możesz się śmiać. Gary też się śmiał
Wszyscy inni o których nie wspomniałem - to samo, amnestia Was obejmuje, z tym że jak się kumple czepną, to i ja. Dostrzegajcie pozytywne aspekty życia i grajcie w miarę zgodnie z zasadami, a nic nikomu się nie stanie.
Peace out.
|
i tu sa uczciwi tutorzy dajacy przyklad jak honorowo postepowac i wogole "Wszyscy inni o których nie wspomniałem - to samo, amnestia Was obejmuje, z tym że jak się kumple czepną, to i ja."
wcale niejestes stronniczy nic a nic
dowiedz sie kto mi dal namelocka(patrze na to z innej strony niz niektorzy i niemam zamiaru nikogo za to gnojic ale chcialbym zamienic pare slow i byc moze ta osoba zmieni troche swoje poglady) a bede ci wdzieczny
mialem pare komentarzy co do innych postow i wogole tego co tu sie dzieje ale powstrzymam sie
no moze nie musze fifiemu cos wyjasnic

napisales ze br sa lepsi od pl co oznacza ze 10 letni brazylijski kozojad spedzajacy 3 miechy w rooku i rzucajacy krzeslem w mame jak go rat zabije jest lepsz niz np Ty
nice poglad niebede negowac kazdy ma prawo na samoocene
pozdro dla prawdziwych