Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
Może, ja niby rejestracja w 2k6, a na forum jestem od października 2k4, na innym koncie byłem - on też mógł być (albo niezarejestrowany).
|
W pazdzierniku 2k4 byles 5 miesiecy po 1-wszej komunii....
@topic
O moj boze, pamietam moj pierwszy (i ostatni) temat o Gun's N' Roses

Pamietam wkrete z Hege (moze to byla inna, ale na jednej z pierwszych od kiedy bylem zarejestrowany) jak pojechalem bez powodu zreszta po Dobo i Kaldricku, mialem wtedy heartagram w avatarze i Kald nazwal mnie "Him Boyem" =p kilka tygodni po tym wlazlem na irca i zostalismy kumplami.
Pamietam jak ja, Tili i Radix walczylismy z plagiatami na jednym z konkursow pod znakiem Hrmpf!
Ooo, i opko Matheousa (tak to sie pisalo?) jakies o tibii... bylem nim zafascynowany, chociaz koncowke spieprzyl na calej linii...
Po tym ja i Tili zaczelismy pisac opka i jezdzil po nas Matheous i najbardziej nas wkurzalo to ze my (15 letni "mezczyzni!") jestesmy miazdzeni przez 13-letniego wowczas Matheousa...
Reszte wkret, walki elyty z anty-elyta, konflikty z Walekifa i Pixikiem, a Only-eMem, 3 miesieczne bany za piractwo na MM

... mozna mnozyc, teraz forum zeszlo na psy, na owionie siedza same oszolomy (glownie), ktore pewnie za jakies 2 lata zmadrzeja i zaczna pisac cos sensownego... Szkoda ze tyle osob powalilo owion ;\ bylo naprawde ciekawie (nie wspominam o innych podforach bo tam nie zagladam)