Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Roro
i tu sa uczciwi tutorzy dajacy przyklad jak honorowo postepowac i wogole "Wszyscy inni o których nie wspomniałem - to samo, amnestia Was obejmuje, z tym że jak się kumple czepną, to i ja."
wcale niejestes stronniczy nic a nic 
|
Kiedyś uczciwie kosiłem wszystkich nadających się do namelocka/statement reporta, narzekaliście jeszcze bardziej.
A poza tym nieuczciwe nie jest to, że ja się czepiam tych co kumple. I tak powinienem czepiać się wszystkiego. Nieuczciwe jest to, że przymykam oko na osoby, przeciw którym nic nie mam. Możecie prosto rozwiązać tą kwestię - zróbcie sobie tutora po Waszej stronie, mogę pomóc w teście, dla mnie żaden problem. Żeby nie było wątpliwości - pomaganie w teście nie jest nielegalne, o ile CM Craban nie zmienił zdania
I powiem szczerze - WSZYSCY tutorzy z którymi kiedykolwiek gadałem nie są święci. Robią testy za kasę, lockują bez podstaw (to trzeba już mieć dar przekonywania CS), lockują żeby na siłę approved wycisnąć itp.
Byłbym zapomniał, przyznać się, kto Rorowi locka sypnął?! Taak! Ding ding ding! To zapewne [CHAR]Iscen[/CHAR] albo [CHAR]Neofine[/CHAR].