Ja nie moge... Co wy sie tak czepiacie? Wszyscy krzycza ze naciagane... Mimo ze tak mówicie wiekszosc z was i tak w to nazwane przez was naciagane gówno gra. Jak sie niepodoba to sie konczy z gra .Według mnie rozdzki nawet poprawily klimat w tibii. Knight teraz po update jest lepszy niz poprzednio do rozdzek nie ma sie co czepiac gdyz po pewnym czasie i tak bedziecie miec lepsze hity. I to wlasnie potem jest ta rywalizacja miedzy knight\pall i mag/druid. Masowo kupowane runy ofensywne i bicie wysokich skilli albo mlv na hunty w walce o najwiekszy lvl na serwie smialo nazwac mozna rywalizacja. Według mnie tibia ma klimat ale dla pewnych ludzi. Dla wiekszosci niestety nie. A to dlatego ,ze czlowiek jest chciwy i wszedzie chce zarobic np:,,nie mam czasu musze expic" a potem na allegro wystawia hara z dosc wysokim lvlem i mowi ze nie chce mu sie grac bo neostrada mu nie da... ciagle kicki i lagi. Mam pytanie skoro ta neostrada pozwala mu wbic lvl 120 to czemu nagle dostal kicków i lagów? Nie czytal poradników ? albo pewno uslyszal o zlej slawie neostrady i dalej nie czytal uznajac to za wysmienity powod do sprzedania postaci... Albo te uzywanie bota przez caly czas i patrzenie jak ten boot gra to nic innego jak oszustwo i patrzenie jakby gral za ciebie inny gracz .a z tego przyjemnosci z gry miec nie mozna... Ale mozna sprzedzac hara na allegro co nie? Nastepnie tacy ludzie pisza o tibii ze zla choc nawet nie zaznali przyjemnosci jaka ta gra oferuje na poczatku... Ehh szkoda gadac ...