Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2007, 12:04   #20
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scobel Pokaż post
Dlaczego ?? LOL pograj magiem drutem a potem rycem i palkiem odpowiedz poznasz sam ... Ale w gruncie rzeczy kwestia przyzwyczajenia.
To bylo kierowane do poczatkujacych graczy nie ja chcialem to wiedziec bo i tak pozostane przy druidzie. Zanim cos powiesz przeczytaj dokladnie bo potem musze pisac posty tego typu. Zaraz pewnie dostane bana...

Cytuj:
Jakbym miał 150~ ms'a to był nim grał dalej bo przy takim levelu już by się nie opłacało robić czegoś nowego.
Zresztą nawet jakbym miał ~140lv to też bym grał bo wtedy idę na warlocki jest git.
Obecnie 115lv. Jak na razie zwróciło mi się w 2 miejscach (dragi, gs island [tylko dzieki szczesciu, pare fish finow]). I tu sie zaczyna problem. Jak masz ten 140 (800~hp) , 150, 160 czy dalej ok 900hp to jeszcze looz, bo pojdziesz na te warlocki.
A w moim przypadku maly lag na demonii (720hp) konczy sie tragicznie.
Wiec skoro nie zwraca mi sie z wiekszosci huntow + do tego zaliczam gleby 50k na blessy to skad mam kase brac? To jest wlasnie ten bezsens. A niestety zajecie jakichkolwiek wiekszych dragów na eterni graniczy w obecnym stanie rzeczy z 'cudem' oprocz 60ek czy rp tez wieksze lvle + holdingi na 24h..

Pozdro

/edit
Zapomniałbym o najważniejszym - miałem hacka na wakacjach wiec o jakis softach czy coś moge zapomniec. Mam to co mam i tyle ile udalo mi sie odrobic po hacku. Obecnie praktycznie NIKT nie kupuje sd, wiec jakiekolwiek trenowanie mlvla i zarabianie w ten sposob kasy na manasy mija się z celem.

Btw. Pograłem knightem, wbilem ~50lv i mi sie znudzilo.
Teraz pogram palem zobacze jak to wyglada. Do tego czasu moze zastanę zimowy update.

/edit 2
Tym oto sposobem stwierdzilem ze inne profesje mi sie nudza - gram sorcem. Tylko ta kasa eh.
Teraz widzimy ze po tym update kazdy knight i pall expi na dragach... Expi duzo i systematycznie albo cale dnie... Dzieki temu druid i mag nie poexpi sobie na nich tak jak expil kiedys... Ehh to bylo dawno ... Ale bedac optymista mam nadzieje ze wkrótce cos poprawia

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 08-10-2007 o 12:42.
Rotherdamie jest offline