Cytuj:
Oryginalnie napisane przez World_of_naabz
Scobel, wybacz, ale ja nie gram na rooku. Mam co sprzedawać/kupować, jakie questy robić itd.
darushu, mistrzu, to że nie expie ręcznie nie oznacza że nie gram. W czasie kiedy bot wbija za mnie lvl, ja właśnie choćby gadam z przyjaciółmi.
Racja, nikt mi nie każe expić. Ale zrozumcie, że bot nie wyręczy gracza. Co z tego, że expi? Co z tego że odpisuje autoresponderem? Bot pozostanie botem, a osoba siedząca przed kompem pozostanie graczem. Zresztą jak już powiedziałem nikt na przymus nie każe mi expić więc jak mi się znudzi patrzenie na bota, rozmawianie, kupowanie/sellanie, wykonywanie questów itd. to szukam innych botterów, próbuje ich wybić a jeśli to mi się znudzi to myślę jak poprawić/napisać nowe skrypty do mojego bota, co również sprawia mi przyjemność (profil mat-inf robi swoje - po prostu lobię programowanie).
No i jeszcze mały pokaz bezwładności GMów:
13:58 GM detected ( CM ... on Celesta ). Runemaker disabled. Closing in 123 seconds. Cancel with Exiva cancel
13:58 CM ... on Celesta [2]: hello : )
13:58 ... [60]: hiho
Po czym CM znikł.
Nicki cenzurowane, chodzi o same zajście, sytuacja z niedzieli.
|
Jakbys nie zauwazyl rozmawiac a grac to dwa rozne pojecia chyba ze grasz w zgadnij co to na privie. Ze tez to forum akceptuje booterów jak ja bym byl modem to bym codziennie tu zagladal i was w huj banowal do nigdy ,bo by mi to radoche sprawialo... Jak chcesz pogadac o tym jak dobrego masz boota i ile go uzywasz to zapraszam na
www.tibia.org.pl to jest strona dla ,,graczy" takich jak ty. Tu za takie wypowiedzi mozesz dostac bana booterze pier****ny. Ty nie grasz boot za ciebie gra, a ty pilnujesz najwyzej zeby nikt sie nie polapal ,ze boota uzywasz. Co do Gmów to ja im sie nie dziwie ... Jestescie plagą tibii tak duza ,ze jednego dnia nie wytepi sie was wszystkich... Trzeba na to wielu lat systematycznego banowania/usuwania postaci , a wy przeciez i tak nowa zrobicie wiec i to nie mialo by sensu