Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stu
Teoretycznie tak jest. Nikt oficjalnie nie przyzna że jest inaczej, bo nie pozwala na to "poprawnośc polityczna". W końcu tibia to gra bezpłatna, gdzie tylko jak się chce "coś więcej", to MOŻNA zapłacić. Niestety ostatnimi czasy to "można" zamieniło się w "trzeba", a kicki są tego przykładem. Nie zdziwiłbym sie osobiście gdyby się okazało, że FACCe jadą na ograniczonej przepustowości łącza, a dopiero po wykupieniu PACCa można w pełni cieszyć się grą. Ale to już teoria spiskowa  Chociaż z drugiej strony, wytłumaczcie mi czemu net śmiga mi 30-50kB/s, tibie mam dodaną do priorytetów u administratora, a i tak grać od dłuższego czasu nie moge (lagi czasem kilkuminutowe).
|
gralem na facc i pacc. nigdy nie mialem zadnych lagow.
kicki zdarzaly mi sie okolo 1-2 razy na miech. na facc i pacc to samo. a mam kolege co gra na pacc od roku i kicki po 2 dziennie. a lagi to jak sie uda. czasem sa czasem nie.
to zalerzy od lacza gracza. bajeczki w stylu ze pacc'owcow nie kickuje i oni lagow nie maja to naprawde nie wiem skad sie wziely. to chyba jakcys ludzie co na pacc szkoda kasy wymyslili zeby ponarzekac ze CIP Soft to wyzyskiwacze jedni sa...