Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2007, 22:55   #34
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero Pokaż post
Jest cała masa osób, które potrzebują moich postów i które nie mogą bez nich żyć, ale mimo to nie staram się bezsensownie pouczać innych.

Co do filmiku.
Na początku było napisane, że nie zobaczymy salt. To fajnie, ale czemu jedno było podczas wyświetlania napisu?
Film strasznie przeciętny. Kilka dzieciaków skacze przez siatkę mało co się przy tym nie zabijając. Otoczkę psują też komentarze pod filmikiem.
Do tego Linkin Park, mało co się przy tym nie porzygałem.
Zrobiłem specjalnie dla niedowiarków ,którzy myśla ze nie potrafie salta zrobić ,a w moim city (malym city) wielu niedowierza w to. Nie wiem do masz do Linkin Park mozesz go nie lubic tak jak ja disco polo nie lubie (ale boys wymiata!) bo to wolny kraj i tego zakazac nie mozna. Jesli uwazasz ze to byl glupi filmik to jezeli masz znajomych (albo lepiej samemu) powiedz im niech zrobia lepszy. Jak na 2 miechy treningu to jest niezle sam zrob 360 na scianie czy king konga skaczac przez stół.
Podaj tez pare osob ,które nie moga zyc bez twoich postów bo ja np wole wspomoc program polskie sztuczne serce (serce jak wiemy jest do zycia niezbedne) ,a nie uzalezniac sie od twoich postów jak te osoby ,których moze wkrótce poznam.

@Sildar
Bardzo ci dziekuje za to ze pomogles uzytkownikom i byc moze jak do tej pory jedyny nie nazwales parkour ,,zabawa w skakanie przez plotki". Ja moge zginać wykonujac jeden z tych skoków ,a ktoś to nazywa zabawa az mnie krew zalewa jak to slysze...

@Ancient 900:
Cytuj:
buziaczki misiu
Wiesz wolabym to slyszec od dziewczyny nie od ciebie ...

@Walekifa:
Cytuj:
Prawda jest taka,że użytkownicy(nie wszyscy oczywiście,ale większość z bywalców..) z owionu o tibii już dawno zapomnieli... I zdecydowana większość wpada tylko tutaj pogadać,a działów związanych z tibią wcale nie rusza...
Doprawdy? Ja czesto widze w dziale poradniki lub filmy po 60,75,a nawet powyzej 80 osob

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 06-10-2007 o 23:05.
Rotherdamie jest offline   Odpowiedz z Cytatem