Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
Jest cała masa osób, które potrzebują moich postów i które nie mogą bez nich żyć
|
Między innymi ja!!1
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie
Podaj tez pare osob ,które nie moga zyc bez twoich postów
|
JA!!!!1
Cytuj:
@Sildar
Bardzo ci dziekuje za to ze pomogles uzytkownikom i byc moze jak do tej pory jedyny nie nazwales parkour ,,zabawa w skakanie przez plotki". Ja moge zginać wykonujac jeden z tych skoków ,a ktoś to nazywa zabawa az mnie krew zalewa jak to slysze...
|
Ch*j nas to boli? Gdybyś mógł zginąć podczas pracy, z której byś utrzymywał rodzinę, wtedy to by mogło nas ruszyć. Tak to to po prostu zabawa. Nieco ryzykowna. Chcesz skręcić kark - ja Ci nie zabronię, baw się dobrze.
Cytuj:
Wiesz wolabym to slyszec od dziewczyny nie od ciebie ...
|
HOMOFOB1!!1
Cytuj:
Doprawdy? Ja czesto widze w dziale poradniki lub filmy po 60,75,a nawet powyzej 80 osob
|
Naucz się czytać (tak, tak, to Ci się bardziej przyda niż parkour), to się dowiesz, że chodzi o większość OWIONu, a nie całego forum.
Cytuj:
Jako również 3 gimnzajum także nie zaniedbuje nauki.Powiedzialem ,,czy dla was tylko tibia sie liczy?" Bo sie zdenerwowalem gdy zobaczylem jak niskie sa wyniki.
|
Nosz k*rwa mać, jak tu mało ludzi gra w bierki ekstremalne, zaraz o tym założę topic i wywołam flame wara!!!11111111111111111
Chcesz normalnej odpowiedzi? Nie uprawiam bo nie bawi mnie to i ciężko się skacze w glanach do kolan. Happy?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Capality
@o świecie
nie znacie się!!!111oneoneoneeleven!!
Świat jest na grzebiecie 4 słoni które stoją na wielkim żółwiu, który dryfuje po wszechświecie!
|
A gdzie w tej sielance jest Twoja Stara?