Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie
Może i nie jestem jeszcze dorosły ale na tyle poważny ,ze nie interesuja mnie transformers czy dragonball.
|
Jeżeli to był skrót myślowy do anime - obrażasz tym stwierdzeniem niejednego dorosłego, Panie Niedziecko.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie
Zrobiłem specjalnie dla niedowiarków ,którzy myśla ze nie potrafie salta zrobić ,a w moim city (malym city) wielu niedowierza w to.
|
Szczerze? Nie potrafisz zrobić front flipa. Technika leży, wszystko robisz źle, cud, że się przy lądowaniu nie zabiłeś (było blisko

).
Cytuj:
Nie wiem do masz do Linkin Park mozesz go nie lubic tak jak ja disco polo nie lubie (ale boys wymiata!) bo to wolny kraj i tego zakazac nie mozna.
|
Nie dowiesz się, może jak ci się gust wykształci to sam zrozumiesz. Sam nic nie mam do osób lubujących się w tych super zespołach ("ubierzemy się w stylu Tool, nazwę płyty ściągniemy z piosenki Iron Maidem i wybekamy do mikrofonu teksty napisane przez menedżerów!!11"). Zwyczajnie dziwię się, że co oglądam filmik PK/Free Run to muszę ściszać głośniki.
Btw. Myślę, że:
http://youtube.com/watch?v=JYNRhzX6gw8
Cytuj:
Jesli uwazasz ze to byl glupi filmik to jezeli masz znajomych (albo lepiej samemu) powiedz im niech zrobia lepszy.
|
Chcesz się teraz targować, kto jest bardziej zayebisty i kto ma więcej ziooomów Traucerów? Zawsze mi się wydawało, że filmiki moich znajomych to zwykła amatorszczyzna, ale porównując je z twoimi...
Cytuj:
Jak na 2 miechy treningu to jest niezle sam zrob 360 na scianie czy king konga skaczac przez stół.
|
A może być back wall 543 z underbarem przez krawężnik?
Mówiłem już, że tego nie trenuję.
Cytuj:
Podaj tez pare osob ,które nie moga zyc bez twoich postów
|
Łasuch?

On sharuje konto z mamą i bratem, więc to chyba wystarczy za "pare osob"?
Cytuj:
bo ja np wole wspomoc program polskie sztuczne serce (serce jak wiemy jest do zycia niezbedne) ,a nie uzalezniac sie od twoich postów jak te osoby ,których moze wkrótce poznam.
|
Ależ to czysta symbioza! Ja jestem uzależnionych od ich postów, a oni od moich, same zyski!
Przy okazji: ojej, ale ty szlachetny...
mogem cię dotknońć?///
Cytuj:
Bardzo ci dziekuje za to ze pomogles uzytkownikom i byc moze jak do tej pory jedyny nie nazwales parkour ,,zabawa w skakanie przez plotki".
|
Hej, a ja nazwałem?
Cytuj:
Doprawdy? Ja czesto widze w dziale poradniki lub filmy po 60,75,a nawet powyzej 80 osob
|
Ale tak właściwie to, o co ci teraz chodzi?