Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2007, 11:22   #43
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie Pokaż post
Może i nie jestem jeszcze dorosły ale na tyle poważny ,ze nie interesuja mnie transformers czy dragonball.
Jeżeli to był skrót myślowy do anime - obrażasz tym stwierdzeniem niejednego dorosłego, Panie Niedziecko.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie Pokaż post
Zrobiłem specjalnie dla niedowiarków ,którzy myśla ze nie potrafie salta zrobić ,a w moim city (malym city) wielu niedowierza w to.
Szczerze? Nie potrafisz zrobić front flipa. Technika leży, wszystko robisz źle, cud, że się przy lądowaniu nie zabiłeś (było blisko ).
Cytuj:
Nie wiem do masz do Linkin Park mozesz go nie lubic tak jak ja disco polo nie lubie (ale boys wymiata!) bo to wolny kraj i tego zakazac nie mozna.
Nie dowiesz się, może jak ci się gust wykształci to sam zrozumiesz. Sam nic nie mam do osób lubujących się w tych super zespołach ("ubierzemy się w stylu Tool, nazwę płyty ściągniemy z piosenki Iron Maidem i wybekamy do mikrofonu teksty napisane przez menedżerów!!11"). Zwyczajnie dziwię się, że co oglądam filmik PK/Free Run to muszę ściszać głośniki.
Btw. Myślę, że:
http://youtube.com/watch?v=JYNRhzX6gw8
Cytuj:
Jesli uwazasz ze to byl glupi filmik to jezeli masz znajomych (albo lepiej samemu) powiedz im niech zrobia lepszy.
Chcesz się teraz targować, kto jest bardziej zayebisty i kto ma więcej ziooomów Traucerów? Zawsze mi się wydawało, że filmiki moich znajomych to zwykła amatorszczyzna, ale porównując je z twoimi...
Cytuj:
Jak na 2 miechy treningu to jest niezle sam zrob 360 na scianie czy king konga skaczac przez stół.
A może być back wall 543 z underbarem przez krawężnik?
Mówiłem już, że tego nie trenuję.
Cytuj:
Podaj tez pare osob ,które nie moga zyc bez twoich postów
Łasuch? On sharuje konto z mamą i bratem, więc to chyba wystarczy za "pare osob"?
Cytuj:
bo ja np wole wspomoc program polskie sztuczne serce (serce jak wiemy jest do zycia niezbedne) ,a nie uzalezniac sie od twoich postów jak te osoby ,których moze wkrótce poznam.
Ależ to czysta symbioza! Ja jestem uzależnionych od ich postów, a oni od moich, same zyski!
Przy okazji: ojej, ale ty szlachetny...
mogem cię dotknońć?///
Cytuj:
Bardzo ci dziekuje za to ze pomogles uzytkownikom i byc moze jak do tej pory jedyny nie nazwales parkour ,,zabawa w skakanie przez plotki".
Hej, a ja nazwałem?
Cytuj:
Doprawdy? Ja czesto widze w dziale poradniki lub filmy po 60,75,a nawet powyzej 80 osob
Ale tak właściwie to, o co ci teraz chodzi?
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem