Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2007, 12:28   #35
Sir Dark Archeon
Użytkownik Forum

Sir Dark Archeon's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
Sir Dark Archeon ma numer GG 8764136
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fremen Pokaż post
Nie wiem jak to było na samym POI, bo szybko padłem. Mogę powiedzieć jednak, że gdy poprosiłem od Savage Shadoow o zwrot pieniędzy usłyszałem tylko "ludzie nie przestrzegali zasad, team też nie".
Nie mam za to do nich żalu. Wiem co ta gra robi z ludzi. 0 uczciwości, moralności czy zwykłej 'normalności'
Dziwisz sie? Zebrali jakies 8 kk kasy od ludzi, na runy mf ass itd wydali moze z 1.5kk reszte podziela miedzy soba. W piz... hajcu wiec juz sie w glowkach zapalily lampki pazernosci . Dla tych kilku pixeli ludzie sa gotowi pozabijac sie na wzajem, nie ma przyjaciol, uczciwosci morlanosci... . Fakt to chore co ta gra z ludzmi robi.... .
Swoja droga - patrzac na to jak POI service organizowalo zawsze Ruthles z harmonii to respekt dla ich profesjonalnego podejscia. Mimo ze tam tez n-pvp to jakos umieli zapanowac nad ludzmi i gladko im to zawsze szlo.

U mnie to po 1 poi kiedy padlo mase ludzi, organizator przynajmniej oddal kase tym co padli, albo mieli za free wjazd na 2 team.
Co wiecej - POI odbyl sie tuz po wojnie trwajacej 4.5 mca, a 2 poi w trakcie wojny. Mimo to byla wspolpraca - jak na mozliwosci nobskie br i przeciwnicy z pola walki razem grali i czyscili roomy. Nikt nikogo nie pozabijal, a mogli.

Pozdro