Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2007, 13:00   #47
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie Pokaż post
@Thero
No widzisz jak chcesz to pogadac z toba mozna. Jezeli ci sie nie podoba salto to obejrzyj 2 pozostale filmiki ,bo tam wyszlo lepiej.
Żaden mi się nie podoba. Zero techniki, pozabijacie się bezsensownie.
Cytuj:
W tym filmiku (s3 le parkour) nie wyszlo lądowanie ,bo przy high speed tak jest.
A gówno prawda. Przy odpowiednim naskoku lądowanie zawsze wyjdzie.
Cytuj:
Zreszta to nie bylo na popis ,a tyko przyklad na szybko zeby innni mogli zobaczyc poniewaz film mial ukazywac czysty parkour.
Życzę ci żebyś sobie karku nie skręcił robiąc trudne akrobacje "na szybko"
Cytuj:
Ale nie szkodzi.
Co nie szkodzi?
Cytuj:
Jezeli ci sie temat nie podoba to bardzo bym cie prosil WYJDZ I NIE WRACAJ -tak bedzie najlepiej ,zachowaj swoje opinie dla siebie oszczedzajac spamu.
Od kiedy wyrażanie swojej opinii w odpowiednim temacie to spam? I od kiedy masz prawo decydować, kto może, a kto nie może wypowiadać się w twoim topicu?
Cytuj:
Daj sie wypowiedziec innym uzytkownikom .
Oficjalnie pozwalam. Każdy może się wypowiedzieć!
Lepiej?^^

Cytuj:
Jak dotad swoimi wypowiedziami obrazasz tylko traucerów profesjonalnych trakich jak ten zelek:
Poproszę cytaty. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć żebym w jakikolwiek sposób obrażał myślących Traucerów za to, że trenują Parkour. Oczywiście ty nie rzucasz słów na wiatr i zaraz zobaczę cytaty, prawda?
Cytuj:
Moim zdaniem to byl mistrz w tym co robi, moj idol niestety uszkodzil kregoslup przy niefortunnym lądowaniu w piaskownicy
I Zmarl
Mnie to obchodzi tyle co...? Skąd mam wiedzieć, czy to był nieszczęśliwy wypadek, czy może jego wina? I co mnie to obchodzi?!

Cytuj:
Nalezy mu sie szacunek
Tak bardzo go kochasz? To przestań używać jego pośmiertnego wizerunku w dyskusji.

Cytuj:
A i zanim cos ocenisz - za twoja łaska sprawdz jak trudne bylo tego wykonanie
Chodzi ci o triki, które robiłeś na filmikach? W twoim wykonaniu wyglądają żałośnie - zero bezpieczeństwa, tylko bezsensowne narażanie się na urazy.

Cytuj:
Nakrec cos w czym jestes dobry z checia bym zobaczyl twoj filmik z twojej specjalizacji (o ile jakas masz)
Nie mam takiej woli. Zresztą tutaj rozmawiamy o twoich filmikach, które sam tu zamieściłeś - musisz liczyć się z krytyką.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem