Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie
@Thero
No widzisz jak chcesz to pogadac z toba mozna. Jezeli ci sie nie podoba salto to obejrzyj 2 pozostale filmiki ,bo tam wyszlo lepiej.
|
Żaden mi się nie podoba. Zero techniki, pozabijacie się bezsensownie.
Cytuj:
W tym filmiku (s3 le parkour) nie wyszlo lądowanie ,bo przy high speed tak jest.
|
A gówno prawda. Przy odpowiednim naskoku lądowanie zawsze wyjdzie.
Cytuj:
Zreszta to nie bylo na popis ,a tyko przyklad na szybko zeby innni mogli zobaczyc poniewaz film mial ukazywac czysty parkour.
|
Życzę ci żebyś sobie karku nie skręcił robiąc trudne akrobacje "na szybko"
Co nie szkodzi?
Cytuj:
Jezeli ci sie temat nie podoba to bardzo bym cie prosil WYJDZ I NIE WRACAJ -tak bedzie najlepiej ,zachowaj swoje opinie dla siebie oszczedzajac spamu.
|
Od kiedy wyrażanie swojej opinii w odpowiednim temacie to spam? I od kiedy masz prawo decydować, kto może, a kto nie może wypowiadać się w twoim topicu?
Cytuj:
Daj sie wypowiedziec innym uzytkownikom .
|
Oficjalnie pozwalam. Każdy może się wypowiedzieć!
Lepiej?^^
Cytuj:
Jak dotad swoimi wypowiedziami obrazasz tylko traucerów profesjonalnych trakich jak ten zelek:
|
Poproszę cytaty. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć żebym w jakikolwiek sposób obrażał myślących Traucerów za to, że trenują Parkour. Oczywiście ty nie rzucasz słów na wiatr i zaraz zobaczę cytaty, prawda?
Cytuj:
Moim zdaniem to byl mistrz w tym co robi, moj idol niestety uszkodzil kregoslup przy niefortunnym lądowaniu w piaskownicy 
I Zmarl
|
Mnie to obchodzi tyle co...? Skąd mam wiedzieć, czy to był nieszczęśliwy wypadek, czy może jego wina? I co mnie to obchodzi?!
Tak bardzo go kochasz? To przestań używać jego pośmiertnego wizerunku w dyskusji.
Cytuj:
A i zanim cos ocenisz - za twoja łaska sprawdz jak trudne bylo tego wykonanie
|
Chodzi ci o triki, które robiłeś na filmikach? W twoim wykonaniu wyglądają żałośnie - zero bezpieczeństwa, tylko bezsensowne narażanie się na urazy.
Cytuj:
Nakrec cos w czym jestes dobry z checia bym zobaczyl twoj filmik z twojej specjalizacji (o ile jakas masz)
|
Nie mam takiej woli. Zresztą tutaj rozmawiamy o twoich filmikach, które sam tu zamieściłeś - musisz liczyć się z krytyką.