Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2007, 13:10   #48
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
Domyślny

Cytuj:
Zero techniki, pozabijacie się bezsensownie.
To jest naprzyklad twoja obraza dla traucerów. Skoro bezsensownie to czemu jest tyle filmow ,które kazdy pozytywnie ocenia?
Parkour ma sens tylko ty nie umiesz go dostrzec bo go nie trenujesz.Uciekales kiedys przed policja,ochrona stosujac parkour? Nie ? To nie mów ze to jest bezsensowne.
Cytuj:
Tak bardzo go kochasz? To przestań używać jego pośmiertnego wizerunku w dyskusji.
Tutaj to naprwade mnie wkurzyles. Krzyczysz ze zero techniki mamy ,to ja przytaczam filmik profesjonalnego traucera ,a ty z takim tekstem wyjezdzasz. Gdybys byl tak dobry w tym co robisz jak on w parkour tez twoi koledzy by cie zalowali. Mam przytoczyc filmik jak MDW hunci na demcach krzyczac ze to mistrz? Albo pokazywac jak Zidane uderzyl tego wlocha (kurcze zapomnialem jak sie nazywa) z glowy? Ja wole pokazac efektowny wystep profesjonalnego traucera ,który był mistrzem.
Cytuj:
Chodzi ci o triki, które robiłeś na filmikach? W twoim wykonaniu wyglądają żałośnie - zero bezpieczeństwa, tylko bezsensowne narażanie się na urazy.
Ci w dlugich spodniach mieli ochraniacze tylko tego nie widac . Ja wole trenowac bez ochraniaczy bo to sprawia mi najwieksza przyjemnosc. Kazdy doswiadczony traucer cwiczy bez ochraniaczy.
Cytuj:
Życzę ci żebyś sobie karku nie skręcił robiąc trudne akrobacje "na szybko"
Dziekuje.
Cytuj:
Nie mam takiej woli. Zresztą tutaj rozmawiamy o twoich filmikach, które sam tu zamieściłeś - musisz liczyć się z krytyką.
Wiesz na youtube tez jest pewna krytyka moich filmów ale ta twoja cos za bardzo mnie wkurzyla. Jezeli ci sie filmy nie podobaly to coz...trudno?
Cytuj:
'Doświadczony' is teh word of teh week. Może najpierw się doświadcz?

A jeśli większe ryzykowanie sprawia Ci przyjemność, to jak się w końcu zabijesz - mi nie będzie Ciebie żal, w końcu zginiesz na własne życzenie.
Jesli tobie mnie zal nie bedzie to zaczne trenowac z ochraniaczami. Naprawde.
Cytuj:
Widzisz... sprawa wygląda tak, że jak nie jesteś kretynem i nie wchodzisz w konflikt z prawem, to nie musisz uciekać przed policją ;<
Nie tylko przed policja. Dzieki temu szybciej wszedzie moge dotrzec. Wiesz nie znam osoby ,która nie miala jeszcze problemów z policją (o starszych mowie).Nie musze uciekac tylko przed policja podalem ja jako przyklad.Moge scigac sie z kumplami lub predzej kogos zlapac bo nie bede tracil 6 sek na przeskok jakos technika (nie Tigerem) przez barierke tylko 2 sekundy.

IDE POTRENOWAC BYE BYE za 2 godziny wróce.

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 07-10-2007 o 13:50.
Rotherdamie jest offline   Odpowiedz z Cytatem