Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2007, 13:31   #9
Xydijo
Użytkownik Forum

Xydijo's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Co mnie ciągnie ? Niepowtarzalny styl ... żadna inna gra Mmorpg nie jest chociaż w połowie taka jak Tibia ( chodzi mi o styl ) Grałem w kilka innych gier ( Skilkroad , Kal Online , Mu Online , Gladiatus ) Ale w żadnej z nich nie znalazłem tylu ciekawych rzeczy ... ( Silkroad po 20 lvl to nuuuuuddaaaa , Kal online juz na 2 lvl to nuda ponieważ to tylko bezsensowne bicie lvl , Mu online ... hmm tutaj można by powiedzieć że toczy się wojna Mu online vs Tibia ale ja preferuje tibie , Gladiatus ... to samo bezsensowne bicie lvl chociaż chciałbym troche tych możliwości z gladiatusa w tibii ) Chłopie wiesz ile razy kończyłem z tibią ? Ale zawsze kończyło siętak samo ( nowa postać albo kontynuacja tym samym gościem xD ) Reasumójąc tibia rulez

@Down: Powiedziałem że żadna w którą grałem ... ( Skilkroad , Kal Online , Mu Online , Gladiatus ) A co do Wow'a którym się tak wszyscy podniecają to nie mam zamiaru płacić za granie w mmorpg ... Wole se kupic Halo 3 xDD L2 ... nie grałem a co do diablo to grałem tylko w opcji Single Player

Kliknij w Tygrysa
~~~~~~~~~~

Ostatnio edytowany przez Xydijo - 07-10-2007 o 13:38.
Xydijo jest offline   Odpowiedz z Cytatem