Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie
To jest naprzyklad twoja obraza dla traucerów.
|
Obraza dla debili mających gdzieś bezpieczeństwo podczas treningów. Ja mówiłem o myślących Traucerach.
Cytuj:
Skoro bezsensownie to czemu jest tyle filmow ,które kazdy pozytywnie ocenia?
|
Wiesz na czym polega problem tej dyskusji? Ja nie jestem żadnym Parkour haterem. Ja piszę o bezpieczeństwie! Ty tego nie rozumiesz, myślisz, że obrażam wszystkich Traucerów.
Cytuj:
Parkour ma sens tylko ty nie umiesz go dostrzec bo go nie trenujesz.
|
Każdy sport ma sens. Nigdzie nie dyskredytowałem Parkouru. Ale ty przecież tego nie rozumiesz...
Cytuj:
Uciekales kiedys przed policja,ochrona stosujac parkour? Nie ? To nie mów ze to jest bezsensowne.
|
Chyba nie będziesz sprowadzał teraz "filozofii" Parkouru do uciekania przed policja?
Cytuj:
Tutaj to naprwade mnie wkurzyles. Krzyczysz ze zero techniki mamy ,toja przytaczam filmik profesjonalnego traucera ,a ty z takim tekstemwyjezdzasz.
|
A... to o to chodziło! Ja mówię, że nie potrafisz wykonać front flipa, a ty w odpowiedzi dajesz mi link do filmiku, na którym ktoś to potrafi? K#rwa, no co za siła argumentów! Uderzasz w zły ton, nie rozumiesz moich postów. Powtórzę: nigdzie nie obraziłem Parkouru.
Cytuj:
Gdybys byl tak dobry w tym co robisz jak on w parkour tez twoi koledzy by cie zalowali.
|
Po co mi to piszesz? To nie ma żadnego związku z naszą dyskusją...
Cytuj:
Mam przytoczyc filmik jak MDW hunci na demcach krzyczac ze to mistrz?Albo pokazywac jak Zidane uderzyl tego wlocha (kurcze zapomnialem jaksie nazywa) z glowy? Ja wole pokazac efektowny wystep profesjonalnegotraucera ,który był mistrzem.
|
Po co?! W odpowiedzi na mój zarzut, że niebezpiecznie wykonujesz triki?! (Ojej, zbulwersowałem się

)
Cytuj:
Ci w dlugich spodniach mieli ochraniacze tylko tego nie widac . Ja woletrenowac bez ochraniaczy bo to sprawia mi najwieksza przyjemnosc.
|
So what?
Cytuj:
Kazdy doswiadczony traucer cwiczy bez ochraniaczy.
|
A to już bzdura.
Cytuj:
Wiesz na youtube tez jest pewna krytyka moich filmów ale ta twoja cos za bardzo mnie wkurzyla.
|
Spoko, wyluzuj pośladki.
Cytuj:
Jezeli ci sie filmy nie podobaly to coz...trudno?
|
I tak się odbiera krytykę, kiedy nie ma się nic ciekawego do powiedzenia (cały czas sie zastanawiam skąd pomysł umieszczania tutaj filmiku Żelka, czy jak on tam miał).