Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2007, 13:44   #50
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie Pokaż post
To jest naprzyklad twoja obraza dla traucerów.
Obraza dla debili mających gdzieś bezpieczeństwo podczas treningów. Ja mówiłem o myślących Traucerach.
Cytuj:
Skoro bezsensownie to czemu jest tyle filmow ,które kazdy pozytywnie ocenia?
Wiesz na czym polega problem tej dyskusji? Ja nie jestem żadnym Parkour haterem. Ja piszę o bezpieczeństwie! Ty tego nie rozumiesz, myślisz, że obrażam wszystkich Traucerów.
Cytuj:
Parkour ma sens tylko ty nie umiesz go dostrzec bo go nie trenujesz.
Każdy sport ma sens. Nigdzie nie dyskredytowałem Parkouru. Ale ty przecież tego nie rozumiesz...
Cytuj:
Uciekales kiedys przed policja,ochrona stosujac parkour? Nie ? To nie mów ze to jest bezsensowne.
Chyba nie będziesz sprowadzał teraz "filozofii" Parkouru do uciekania przed policja?
Cytuj:
Tutaj to naprwade mnie wkurzyles. Krzyczysz ze zero techniki mamy ,toja przytaczam filmik profesjonalnego traucera ,a ty z takim tekstemwyjezdzasz.
A... to o to chodziło! Ja mówię, że nie potrafisz wykonać front flipa, a ty w odpowiedzi dajesz mi link do filmiku, na którym ktoś to potrafi? K#rwa, no co za siła argumentów! Uderzasz w zły ton, nie rozumiesz moich postów. Powtórzę: nigdzie nie obraziłem Parkouru.
Cytuj:
Gdybys byl tak dobry w tym co robisz jak on w parkour tez twoi koledzy by cie zalowali.
Po co mi to piszesz? To nie ma żadnego związku z naszą dyskusją...
Cytuj:
Mam przytoczyc filmik jak MDW hunci na demcach krzyczac ze to mistrz?Albo pokazywac jak Zidane uderzyl tego wlocha (kurcze zapomnialem jaksie nazywa) z glowy? Ja wole pokazac efektowny wystep profesjonalnegotraucera ,który był mistrzem.
Po co?! W odpowiedzi na mój zarzut, że niebezpiecznie wykonujesz triki?! (Ojej, zbulwersowałem się )
Cytuj:
Ci w dlugich spodniach mieli ochraniacze tylko tego nie widac . Ja woletrenowac bez ochraniaczy bo to sprawia mi najwieksza przyjemnosc.
So what?
Cytuj:
Kazdy doswiadczony traucer cwiczy bez ochraniaczy.
A to już bzdura.
Cytuj:
Wiesz na youtube tez jest pewna krytyka moich filmów ale ta twoja cos za bardzo mnie wkurzyla.
Spoko, wyluzuj pośladki.
Cytuj:
Jezeli ci sie filmy nie podobaly to coz...trudno?
I tak się odbiera krytykę, kiedy nie ma się nic ciekawego do powiedzenia (cały czas sie zastanawiam skąd pomysł umieszczania tutaj filmiku Żelka, czy jak on tam miał).
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem