Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master-Mada
Jestem poprostu przerażony takimi filmikami paladynów.
W 1 godzinę stracił on 27 royal spearów ( 405 gp) i kilka minut roh'a.
Nawet jeśli jest to 1k to są to żadne pieniądze ...
Nawet nie myślę jaki miałby exp i profit expiąc power boltami na czymś lepszym.
Co do demon huntów.
Palki mają hity z power bolców mniej więcej takie jak ja (91 ms) mam z explo. Z tą tylko różnicą że ja za każdy hit z explo płacę 80 gp a oni płacą 6 gp. Biją więc demy ponad 13x taniej. Nie będę nawet pisał o sd czy mortach.
Wiem, że ten temat był nie jeden raz wałkowany,
ale podsumuję expienie.
Palek- exp 108k/h przy stracie 1k
Ja w godzine robię około 90k/h w najlepszym wypadku na quarach lub hydrach z vis. Palkowi na każde 108k exp idzie 1k kasy, a mi?
Na każde 5-7k exp idzie 1k kasy (1 bp mf).
Palek expi więc nawet do 20x taniej, przy małym ryzyku śmierci, bo ma więcej hp i nie walczy w zwarciu.
To kolejny absurd update - mają hity jak knight, tańsze leczenie i nie dość że zachowują dystans to jeszcze jak potworek podejdzie to nic się nie dzieje bo palek ma tarcze.
Na koniec chcę przeprosić że tak się rozpisałem i że się żalę ale ja już nie mogę na to patrzeć.
Wiem, że nie dokońca tutaj powinien trafić ten post, ale akurat jest okazja ;p
I proszę nie pisać, żebym zrobił palka ;>
|
Dobra ale pomysl ze przez ok. 1-2 lata palek byl totalnie do dupy jesli chodzi o kase... pall z kasą to chyba 1 na 100 wtedy prawie zaden hunt nie przynosil zyskow...
@topic
Moj kumpel (140 rp) wyciagal tam na 120 lvlu 130k/h ale biegal po calej wyspie + wastowal hmmy bo zostalo mu ok. 20 bp po update