osobiscie uwazam ze poza mostem to nic nie jest takie fajne wcale.
moze jeszcze ten zamek jest calkeim calkeim ale reszta mi sie nie podoba, zupelnie nie dopracowana i od groma bledow.
1 opera.
najfajniejsze ze wszytkeigo to tam jest drzewo...
np. czemu drzewo rzuca cien a sam budynek nie?
pozatym beton ktory jest wstawiany w koryto rzeki jest prostopadly do podloza a nei pod skosem jak to wyglada u Ciebie.
a no i mowi sie "z wiekszych rzek przeplywajacych przez Bydgoszcz" a nie "z większych rzek w Bydgoszczy" ale to tak tylko drobne sprosotowanie bo z 3 minuty nad tym myslalme po przeczytaqniu ze cos mi tu nie gra =P
2. most / 3. zamek mi sie podobaja, most jest swietny, zamek troche nie dopieszczony ale tez fajnie wyglada.
4. blok -ujdzie
5. kosciolek - hmm wieza i budynek z czeronym dachem sa z 2 roznych perspektyw? tak nie moze byc, rzutowanie lezy.. pozatym to drzewo by lepiej wygladalo bez galezi a te z tylu wygladaja jak plot z liscmi...
6. sygna - kto co lubi
7. wtc - to jzu Ci keidys dokladnie opisalem co mi sie nie podoba, swoja droga chyba zmieniles od tamtej pory tylko okna w tym budynku po prawej (albo one juz tam byly ?).
btw. strasznie malo realizmu w tych wszystkich pracach, chyba poza mostem tylko. wszystko ma jakas fakture a u Cibeie wiekszosc wyglada na gladkie..
|