Ja napisalem:
Cytuj:
Kazdy doswiadczony traucer cwiczy bez ochraniaczy.
|
A ty zas na to:
Zelek nie cwiczyl w ochraniaczach ,David Bella tez chyba nie cwiczy ,a na forum
www.leparkour.pl jest cala masa filmów na których doswiadczeni traucerzy skacza bez ochraniaczy
Cytuj:
Każdy sport ma sens. Nigdzie nie dyskredytowałem Parkouru. Ale ty przecież tego nie rozumiesz...
|
a wczesniej napisales:
Cytuj:
Zero techniki, pozabijacie się bezsensownie.
|
Nie rozumiem kazdy ma mnie za dobrego traucera nawet uzytkownicy forum leparkour.pl
Cytuj:
Chyba nie będziesz sprowadzał teraz "filozofii" Parkouru do uciekania przed policja?
|
Nie ,bo po co? Przeciez to jest tylko jeden z wielu przykladów zastosowania parkour w praktyce.

Cytuj:
I tak się odbiera krytykę, kiedy nie ma się nic ciekawego do powiedzenia (cały czas sie zastanawiam skąd pomysł umieszczania tutaj filmiku Żelka, czy jak on tam miał).
|
Zelka przedstawilem abys porównał mój filmik ze zle wykonywanymi technikami do filmu prawdziwego traucera mistrza. Do nie jednego traucera powiedzialbys ,ze sie bezsensownie zabije ,a on bedzie cie mial w dupie. On widzi w tym sens ,inni tez cwicza mimo swiadomego zagrozenia utraty zycia lub narazania sie na ciezkie kalectwo ,na które nie zwracaja uwagi.
Niestety nie poprze tego przykladami z tego forum bo nie ma ich zbyt wiele.Poszukaj filmików o parkour. Swoja droga był bym zadowolnony gdyby ktos napisal ,ze trenuje parkoura i dlaczego to robi.
Prosił bym równiez o ocene moich filmików z s3 (najlepiej przed ocena obejrzyjcie wszystkie i po kolei je ocencie). Z góry Thanks.
Możecie tez przeciez zamieszczac wasze filmiki o parkour z czego bardzo bym sie cieszył. Mam nadzieje ze jeszcze sie jakies pojawia ,bo parkour to nie dziecieca moda ,która wkrótce przeminie ,a piekna sztuka ,która zdarzyła sie juz rozwinąc i zdobyc rzesze fanów.