Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2007, 17:06   #51
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
Domyślny

Ja napisalem:
Cytuj:
Kazdy doswiadczony traucer cwiczy bez ochraniaczy.
A ty zas na to:
Cytuj:
A to już bzdura.
Zelek nie cwiczyl w ochraniaczach ,David Bella tez chyba nie cwiczy ,a na forum www.leparkour.pl jest cala masa filmów na których doswiadczeni traucerzy skacza bez ochraniaczy
Cytuj:
Każdy sport ma sens. Nigdzie nie dyskredytowałem Parkouru. Ale ty przecież tego nie rozumiesz...
a wczesniej napisales:
Cytuj:
Zero techniki, pozabijacie się bezsensownie.
Nie rozumiem kazdy ma mnie za dobrego traucera nawet uzytkownicy forum leparkour.pl
Cytuj:
Chyba nie będziesz sprowadzał teraz "filozofii" Parkouru do uciekania przed policja?
Nie ,bo po co? Przeciez to jest tylko jeden z wielu przykladów zastosowania parkour w praktyce.
Cytuj:
Spoko, wyluzuj pośladki.

Cytuj:
I tak się odbiera krytykę, kiedy nie ma się nic ciekawego do powiedzenia (cały czas sie zastanawiam skąd pomysł umieszczania tutaj filmiku Żelka, czy jak on tam miał).
Zelka przedstawilem abys porównał mój filmik ze zle wykonywanymi technikami do filmu prawdziwego traucera mistrza. Do nie jednego traucera powiedzialbys ,ze sie bezsensownie zabije ,a on bedzie cie mial w dupie. On widzi w tym sens ,inni tez cwicza mimo swiadomego zagrozenia utraty zycia lub narazania sie na ciezkie kalectwo ,na które nie zwracaja uwagi.
Niestety nie poprze tego przykladami z tego forum bo nie ma ich zbyt wiele.Poszukaj filmików o parkour. Swoja droga był bym zadowolnony gdyby ktos napisal ,ze trenuje parkoura i dlaczego to robi.
Prosił bym równiez o ocene moich filmików z s3 (najlepiej przed ocena obejrzyjcie wszystkie i po kolei je ocencie). Z góry Thanks.
Możecie tez przeciez zamieszczac wasze filmiki o parkour z czego bardzo bym sie cieszył. Mam nadzieje ze jeszcze sie jakies pojawia ,bo parkour to nie dziecieca moda ,która wkrótce przeminie ,a piekna sztuka ,która zdarzyła sie juz rozwinąc i zdobyc rzesze fanów.

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 07-10-2007 o 17:35.
Rotherdamie jest offline   Odpowiedz z Cytatem