Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2007, 21:43   #2913
Fejkowiec
Użytkownik Forum

Fejkowiec's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yugo Pokaż post
Na czerwono podkreśliłem wypowiedzi na które grzeczny tutor mógłby odpowiedzieć tylko najprawdopodobnie mu sie nie chce.
Mowiac 'ask on game chat' odpowiedzial poprawnie jako tutor. Nie moze odpowiadac na takie pytania, bo help channel nie jest od tego. Nie rozumiesz pracy tutora i piszesz takie glupoty.

Cytuj:
Na zielono podkreśliłem wypowiedzi żywcem skopiowane z góry (nie mówiąc o tym że pytanie i odpowiedź nie nazywa sie "konwersacją")
A gdzies jest napisane ze nie mozna kopiowac? Sam jestem tutorem i czasami kopiuje to graczom, ktorzy tego nie czytaja po wejsciu na channel.

Cytuj:
Na różowo zaznaczyłem to co można zaliczyć do poprawnej odpowiedzi tutora ale dopisek "...please"
byłby mile widziany gdyż tutor powinien być uprzejmy dla innych graczy.
To, ze nie dodal 'please', to nie znaczy, ze nie jest uprzejmy. Ma nie byc wulgarny o niekulturalny i tamten sie tego trzymal.

Cytuj:
*Chciałbym jednocześnie wykluczyć z tego grona Hullaha i innych tutorów którzy naprawde rzetelnie wypełniają swoją prace.
Oczywiscie! Hullah, naprawde dobry tutor! Tyle, ze nie powinien go juz miec, bo nie mozna handlowac kontami, a on je kupil. Pewnie nawet sam nie zdał testu na tutora.

Ogólnie to wiele piszesz, a malo wiesz.

Kthxbye.

Ostatnio edytowany przez Fejkowiec - 07-10-2007 o 21:58.
Fejkowiec jest offline   Odpowiedz z Cytatem