Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yugo
Na czerwono podkreśliłem wypowiedzi na które grzeczny tutor mógłby odpowiedzieć tylko najprawdopodobnie mu sie nie chce.
|
Mowiac 'ask on game chat' odpowiedzial poprawnie jako tutor. Nie moze odpowiadac na takie pytania, bo help channel nie jest od tego. Nie rozumiesz pracy tutora i piszesz takie glupoty.
Cytuj:
Na zielono podkreśliłem wypowiedzi żywcem skopiowane z góry (nie mówiąc o tym że pytanie i odpowiedź nie nazywa sie "konwersacją")
|
A gdzies jest napisane ze nie mozna kopiowac? Sam jestem tutorem i czasami kopiuje to graczom, ktorzy tego nie czytaja po wejsciu na channel.
Cytuj:
Na różowo zaznaczyłem to co można zaliczyć do poprawnej odpowiedzi tutora ale dopisek "...please"
byłby mile widziany gdyż tutor powinien być uprzejmy dla innych graczy.
|
To, ze nie dodal 'please', to nie znaczy, ze nie jest uprzejmy. Ma nie byc wulgarny o niekulturalny i tamten sie tego trzymal.
Cytuj:
*Chciałbym jednocześnie wykluczyć z tego grona Hullaha i innych tutorów którzy naprawde rzetelnie wypełniają swoją prace.
|
Oczywiscie! Hullah, naprawde dobry tutor! Tyle, ze nie powinien go juz miec, bo nie mozna handlowac kontami, a on je kupil. Pewnie nawet sam nie zdał testu na tutora.
Ogólnie to wiele piszesz, a malo wiesz.
Kthxbye.