Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2007, 22:50   #123
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez darushu Pokaż post
Pewne niescisłości wynikaja z powyzszego fragmentu.
Mowisz ze nie grasz dla levelu... w takim razie dlaczego 'grales' na cave-bocie, ktory jak wiemy wbija za nas doswiadczenie... Jakbys gral dla przyjemnosci, to w taki sposob... ze nie zalezalo by Ci na powiedzmy 40 levelu... Bo pamietam ze kiedys upierales sie ze skonczysz botowac jak Twoja postac dojdzie do ktoregos tam levela, by jak to napisales: "Gralo Ci sie lepiej".

Bo co jak co, ale zdobycie na rooku 40 levela wcale nie jest latwe... sam gram tylko i wylacznie dla przyjemnosci... i wiem ze zajelo mi to jakies 10 miechow dojscie do tego poziomu jaki mam teraz... a Ty zrobiles to w jakies 2 miesiace. I tak nazywasz gre dla przyjemnosci? Jeszcze jakbys sobie Rookstayera kupil na allegro na lev 40+ i potem gral dla przyjemnosci... to jeszcze bym to uznal... ale wmawiac nam tu glupoty na forum, ze nie grasz dla levela... to koles... naprawde, śmieszysz mnie.
Po pierwsze, naucz się odróżniać expienie dla zdobycia jakiegoś tam konkretnego levela dla własnej satysfakcji oraz żeby pochwalić się nim "ziomom". Ja expię żeby osiągnąć ten pierwszy cel. Nie zamierzam przed nikim się chwalić swoim poziomem. Jeśli to was tak bardzo razi to mogę nawet usunąć poziom z profilu żeby już była pełna "asceza".

Po drugie, sprawia mi przyjemność gdy bot sam za mnie nabija kolejne levele. Wiem, że kupienie gotowej postaci na allegro nie sprawiłoby mi aż takiej przyjemności jak zrobienie jej botem.