Oryginalnie napisane przez Toffinka
Hmh prędzej jestem zdolny twierdzić, że typ który kręcił film jest noobem. A nie Adra który po niego wpadł. A teraz dlaczego:
Dlaczego Locisz jest noob'em:
- Pkujesz w grupie, a śmiejesz się z tego, że 106 ms nie dał ci rady, tylko dlatego, że nie chciało mu się latać za tobą up&down
- A propos metoda up&down, używana przez największe nooby i *brak myślenia w stresie*..
- On nie wpadł po ciebie z kolegami, nie zlamił w przeciwieństwie do Ciebie, bo ty jesteś mocny z ziomami yOOOOOOOOOOO
Jeszcze jedno pewnie YO się ze mną nie zgodzi, ale to że on cię nie ubił to tylko kwestia poprzedniego update'a. Wcześniej miałby cię na SD. Więc tak czy inaczej, ty wypadłeś na nooba, nie on. Jeśli się nie zgadzasz, czytaj punkty 'up. :-]
@'o'
Czytałeś mój post ?
Ah i masz racje, użyłem złego słowa, nie zerowe pvp, tylko zły tok myślenia.
Btw. Twój nick jest w ogóle dozwolony na tym forum?
@Propan Butan
Nie mówię, że ta metoda jest zła czy coś. Po prostu denerwuje mnie, że w taki sposób się z niego naśmiewa, chociaż nie mówię, że ten MS też nie był lepszy, po prostu mam na myśli, iż nie musiał pisać takich pierdoł.
Przy okazji dodam, że jak się idzie pekować w zorganizowanym teamie to powinno się mieć jakiś plan ucieczki, a nie na tak o. NIE MÓWIĘ, ŻE ROBIŁ ŹLE. Bo wiem, że robił wszystko, by przeżyć, mam na myśli to, że skoro szedł pkować to powinien mieć jakiś plan.
I przepraszam bardzo, ja tu wygłaszam swoje zdanie, a wy do mnie z paszczą wyjeżdżacie. Zachowajcie sobie komentarze, na temat mojego zdania dla Siebie. I komentujcie film.
|