Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2007, 16:02   #19
Ziven
Użytkownik Forum

Ziven's Avatar

Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KrEmAs KAc Pokaż post
Spróbujcie "Beta Account Key: FJYFRPMHQWTXERXO"
Może zadziała 2 raz
Nie zadziała ;] Dawałem koledze i nie mógł bo pisało że kod jest w użyciu.

Sam jestem beta testerem, gra fajna (moim zdaniem nawet lepsza od voyage century) tyle że jak na razie jest masa bugów (nie ma żadnych na łatwiejszy exp i kase - do oszustów hehe) i lagi są niezłe (wiadomo server z USA) Obecnie mam 16 lvl i jak na razie nie widziałem nikogo co miałby 20 lub wyższy. Zaletą tej gry jest nie kończąca się ilość questów. Jest ich na oko paręset i to jedynie w "wątku głównym" Robiąc questy najlepiej zdobywa się doświadczenie.

Polecam też jedyną jak na razie polską stronę o tej grze:

www.piracionline.pl

P.S. Żeby zostać beta testerem trzeba najpierw było się zarejestrować a potem czekać w kolejce aż dostanie się kod. Ja czekałem od czerwca do października heh.

A i bym zapomniał. Grę polecam w szczególności tym którzy obejrzeli film. Pozostali niech lepiej nadrobią tą stratę by wiedzieć w grze kto jest kto, co jest co itp.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick Pokaż post
Gra byłaby całkiem sympatyczna, gdyby nie mega-lagi. Serwer im definitywnie nie wyrabia. A, i brak zbalansowania statków na morzu też irytuje - nie ma to jak siódmy raz z kolei płynąć z Port Royal na Kubę, tylko i wyłącznie dlatego, że pod sam koniec jedną salwą zatapia Cię trzydziestopoziomowy galeon wojenny.
Lagi to fakt - denerwująca rzecz, np statek do którego strzelasz stoi nie ruchomo na wodzie a po chwili się "teleportuje" i rozwala cie niesamowitą serią pocisków. No ale cóż, rzadko mi się to zdarza i jedynie w weekendy. Co do z balansowania to hmm jak dla mnie to jest on za łatwy. Takie statki o którym mówisz to ja rozwalam hurtowo a mam dopiero Light Frigate. Co się będzie działo jak zakupie sobie kiedyś War Frigate albo przynajmniej Galeona (4K kosztuje a mi 1K brakuje) Później jest łatwiutko gdy się zrobi misje na teleportacje na danych wyspach. Np ja mogę się teleportować w każdej chwili na Tortuge, Port Royal lub Cube i jestem w trakcie robienia questa z teleportem na jakąś inną wyspe (del fuego czy coś takiego)

Ostatnio edytowany przez Ziven - 08-10-2007 o 16:20.
Ziven jest offline   Odpowiedz z Cytatem