~~~~ Omg ~~~~
Z tego co zauwazylem ostatnio na Arcanii coraz czesciej rozpowszechniane jest okreslenie OMG -> Oh My God na Polski przetlumaczajac oznacza to -> OMB -> O mój Boze. Piszac takie okreslenie kazdy czlowiek powinien byc swiadomy ze lamie 10 bozych przykazan! A dokladnie łamie sie przykazanie o numerze : 2 które brzmi następująco : Nie bedziesz brał imienia Pana Boga swego na daremno. Oznacza to proste okreslenie zeby nie naduzywac imienia Pana Boga ! a szczegolnie chodzi mi tu o gre NIEPRZESADZAJMY! Niektorzy nawet pisza OMFG! to juz wogle jest przegiecie gdyz oznacza to na angielski OH MY FU***** <- cenzura gdyz z forum korzystaja osoby które nie ukonczyly 18stego roku zycia GOOD. Na Polski tłumaczac bedzie to oznaczało słowo WULGARNE dlatego wogule tego nie napisze z powodu wymieniego wyzej czyli -> z forum korzystaja osoby które nie ukonczyly 18stego roku zycia! Prosze nie brac tego jako nie którzy moga to nazwac "szyderstwo z Boga" ja was chce poprawadzic na własciwa drogę. IMIENIA PANA BOGA NIE UZYWA SIE W ZYCIU W REAL! A CO TO MOWIC W GRZE! za takiego cos sie trzeba spowiadac!
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Szwaczkabuciorow - 08-10-2007 o 22:28.
|