Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2007, 22:05   #28
Knajt997
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 08 2007

Imię: Qeq
Profesja: Rookstayer
Gildia: Zadnej
Świat: Dolera
Poziom: 1+
Skille: 10/10
Domyślny

Ja na 24 lvl ed na piramidzie mino mialem 50+skurek a expilem tam okolo 3lvl dziennie czyli 3h okolo.
Do kogos up niepamietam juz
Do obsidiana trzeba 3 bast skirty ale tylko za 1 razem, a poza tym u cyca mozna tez miec hell steel i royal steel ,draconian steel, mi byly potrzebne do hunter outfitu full a bast skirty niekupowalem po 4-5k tylko moim pk charem poszlem na dworci i w czasie od 11lvl do 18lvl czyli 8h w sumie w 3dni niezbyt intensywne gry:>.
Wogule jestem zwolennikiem zbierania wszystkiego sam.I moge z czystym sercem powiedziec ze od graczy kupowalem tylko runy bo niemogelem zrobic i demon helmet bo swoj stracilem [Dzieki Hackerze :*]
Sam uzbieralem:Full citizen,Assassin,Begger,Hunter,I pewnie mialbym full Druida ale 89 demon dustow i itemki poszly sie jeb%ac[Dzieki hackerze :*]
Aktualnie zbieram na mage... Ale chyba sie przemoge i kupie od kogos soul stona bo juz 3 tygodnie prawie co dzien expie na necro quescie i huj xD
Sry ze sie rozgadalem ale chcialem na zlosc bratu bo sie pruje a niechcial mi dac numeru do takiej Klaudi xDDDD
Knajt997 jest offline   Odpowiedz z Cytatem