OMG nie no bes komentarza no comets nie no kur**a musze to skomentowac
co to JEST do kur** nend** ?? no co no co powiec mi co TO JEST ŚWIENTO NIE PODLEGŁOŚCI! do jasnej ciasnej niekturzy tu spominają śmierć swych przyjaciuł kompanów w czasie II wojny światowej i wogule flage byście wywiesili !! ja tesz nie wywiesiłem ale poprostu brak czasu a wz tu se mass PK uyondyacie brak slow naprawde ja jeszcze mass pk rozumiem alee wybijac kazdego co niejest na bialo czerwono besssens szwedki tesz se moga zrobic bialo czerwony offit i sie podawac pod polaka nie pomysleliscie ludzie ?? to bylo bes sensu jeszcze wybijac sie na wzajem to ja rozumiem ale to to poprostu glupota glupota i jeszcze ras glupota wszscy co tam stoja powinien podejsc jakis 70lvl sorcer i puscic UE zeby all padlo i sie dziwia ze polacy maja taka opinie a teksty dawac h*ji albo polacy zondza w tibie sa nie potrzebne polacy nie zondza w tibie najlepsi na 2 naj lepszh moim zdaniem swiatah na isarce naj lepsy jest szwed a na antice Buble z japoni i wogule jest najlepsza w calej tibi a teksty polacy zondza sa nie potrzebne bo nie rzandza polacy porazaja glupota tak powino byc a do tzch panuw co w DP stali i krzyczeli dawac ich itp czemu sie nie wlonczli to walki ??
dobra Dobo niebij tzlko za blendy PLZ PLZ klawiaturka mi isadla

niebij plz plz a i srry za dlugosc ale moze to wejdzie w rozum tym dziecia co se w DP stoja jak PK idzie droga