Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2007, 13:03   #813
reblax
Użytkownik Forum

reblax's Avatar

Data dołączenia: 13 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: /.\ -.-
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 70
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
Domyślny

hm.nicki to mi wisza poniewaz jak ktos nie traktuje tibi powaznie i nie wie o co w tym chodzi to gra na jakims lipnym nicku.mi to nie przeszkadza,to nie moj problem.co do zlego wybalansowania Facc i Pacc.sam pacc posiadam i uwazam ze nie czyni mnie to "lepszym" lecz jestem za tymi ulepszeniami bo w koncu nie place za to tylko po to zeby niczym sie to nie roznilo od Facc.bo wtedy kupno pacca bylo by bez sensu.ludzie,troche logiki.jednym z najbardziej wkurzajacych aspektow tibi sa NOOBY ktorzy nie maja o tym zielonego pojecia i psuja wszystkim humor przez swoje glupie wyskoki itp.nie jest to noob ale NOOB ze wzgledy na to ze taka osoba tylko zaniza poziom tej gry.zazwyczaj tacy ludzie nie przebijaja sie powyzej 20 lvl a zucaja sie do 70 (jak do mnie np) i czesto mozna narobic sobie rs przez taka kuwe.thief to zupelnie odmienny temat i na to nie ma sposobu.takich ludzi to ja juz wogole pozostawie bez komentarza...grozenie swoimi kolegami to zupelny bezsens i mozna sie na tym nizle przejechac wiec nie polecam.w tibi jest ogolem mowiac od groma takich czynnikow ktore powoduja ze masz ochote rzucic to w kat i juz wiecej nie dotykac lecz po prostu trzeba sobie z tym radzic.ja jakos daje rade ale czasem to mam ochote....no wlasnie w kazdym razie zycze powodzenia w uporaniu sie z tymi problemami.ja wam radze taklejcie to nooba ignore itp
reblax jest offline   Odpowiedz z Cytatem