Nazwa: Fire Crossbow
Atk: Zależy od dist
Def: 5 (żeby cos bylo xD)
Ilu ręczna: 2
Special: +50 obrazen od ognia 5x pod rzad, zasięg +3 kratki po za ekranem
Waga: 40 oz
Obrazek: O patrzcie, nawet lewą ręką umiem

(prawa złamana ehh...) Troszke się zlewają ognie z rączką i w ogóle jakaś taka płaska mi wyszła
Opis: You see an fire crossbow. It is from King Diablo - eight member of the Ruthless.
Jak zdobyć: Nagroda z King Diablo Quest (można wykonać po PoI)
Wymagania: 110lv+, tylko dla paladynów
Historia: Dawno temu, kiedy Siódemka Niesprawiedliwych kroczyła po naszych ziemiach Zathroth, (jak sie pisze to nie wiem

) stworzył ósmego członka bractwa. Król Diablo - takie było jego imię. Miał taką siłę, że pokonał swego pana i zamkną się w wieży jego pałacu. A ten zapadł się pod ziemię, gdyż nie mógł znieść bólu jaki zadał mu czar rzucony na Diablo. Zathroth bowiem tuż przed śmiercią zdołał rzucić zaklęcie tworzące przerażający ból, jakiego nikt nie potrafi sobie wyobrazić. Tylko jeden śmiałek może oszczędzić Królowi Diablo wiecznego bólu - zgładzić go. Lecz niech pamięta, że piekielni paladyni bronią się do końca swego życia, gdyż chcą pokazać swemu przeciwnikowi, że zniosą każdy ból. Gdy pokona śmiałek najsilniejszego z bractwa dostanie nagrodę jaką jest ognista kusza - broń, która służy ognistym paladynom...
Nom, nudziło mi się

. Przydałoby się coś takiego w tibii

- marzenia...
Pozdrawiam